1_8900 copy-1

3234 лева събраха благотворително в несебърското училище

Приключи традиционния Коледен базар в несебърското училище   Стотици ученици, учители,служители, родители и граждани се включиха в благотворителната инициатива

             За поредна година учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите  учители и родители организираха  благотворителен коледен базар.

           1_8910 copy Ученици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни играчки, сувенири, напитки и всевъзможни кулинарни произведения, същинско постижение на кулинарното изкуство.

По традиция зад отрупаните с експонати щандове застанаха момичетата и момчетата –  активисти на Българския Младежкия Червен кръст в училището с ръководител Паунка Русева, както и техни приятели.  Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители.

            По решение на ученическите съвети под ръководството на педагогическите съветници Станкова и Бакалова, част от събраните средства в размер на 3233.90 лв. ще бъдат предоставени по банков път за подпомагане  на ученик от несебърското училище, а друга част – за изграждане на рампа за инвалиди с цел да се улесни достъпа на деца с увреждания до класните стаи.

С организирането на базара учещи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa  с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.

Мара МОМЧИЛОВА

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *