New Imagefeefefe

Членовете на СИК-Несебър ще получават от 48 до 64 лева

Възнагражденията за СИК в община Несебър – по колко и за какво

Централната избирателна комисия  прие решение №3377-ПВР/НР 16.08.2016 за определяне на възнагражденията на членовете на РИК и СИК/ПСИК за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум на 06.11.2016.

В цит.решение се определя  еднократно възнаграждение на членовете на  СИК/ПСИК на територията на община Несебър както следва: председател – 64 лв, заместник-председател- 58 лв, секретар- 58 лв, член-  48 лв.                                                                                                                                                                

 За произвеждане на изборите (първи тур) членовете на СИК (вкл. председател, заместник-председател и секретар) получават допълнително възнаграждение в размер на 20 лв.                                                                                                                             

  Членовете на СИК по чл. 285, ал. 1 от ИК, които представят протокола на СИК и другите изборни книжа и материали в РИК, съответно в общинската администрация, получават допълнително възнаграждение в размер на 20 лв.

Членовете на СИК (включително председател, заместник-председател и секретар) в секции, определени за произвеждане на изборите с машинно гласуване/експериментално машинно преброяване, получават допълнително възнаграждение в размер на 15 лв.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *