IMG_20181118_121032

Търсите хубаво вино? Има го в Несебър !

Българо-австрийското семейство Шмид избра Несебър за място на своя бизнес.Проява на добър вкус,би казал всеки,който цени качествата на Града на ЮНЕСКО!

От няколко месеца Ани и Петер Шмид отвориха свой красив магазин за вино в Несебър.Напук на местната традиция,магазинът ще работи целогодишно с работно време-10,30-13,00 и от 14,00-18,00.

 

IMG_20181118_120954В този необикновен магазин, ценителите на божествената напитка, ще намерят български и австрийски образци на винарското изкуство-бяло и червено в различни разфасовки,както и аксесоари за бутилки вино.

Наближаващите Коледни и Новогодишни празници ,предоставят прекрасната възможност на гражданите и гостите на Несебър, не само да се полюбуват на различни вина,а и да изберат един чудесен подарък за себе си,за своите близки и приятели.

И не само това.Бутилката вино ще бъде поставена в уникална коледна опаковка,която ще направи подаръкът специален.В магазина  на семейство Шмид  ще можете и да дегустирате различни вина в приятна обстановка.Той вече е с Коледна украса и тук ще ви посрещнат с усмивка ,като скъпи гости.

Красивият магазин за вино се намира на главната улица „Хан Крум“ № 2 в новата част на Несебър,а телефонът за контакти с неговите собственици е 0876 93 80 09.

Заповядайте !

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *