DSC01630

ТАНЦОВА ГРУПА „ЗАРЯ“ – ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК В НЕСЕБЪР

 

С участието си в тържественото честване на националния празник 3 март на площад „Жулиета Шишманова” в Несебър, Танцова група „Заря” продължи вече над 5 годишната традиция на своето неизменно присъствие във всички празници и прояви от културния календар на община Несебър.

С колоритното си и емоционално участие в общоградското веселие „Пролетно събуждане с хоро – Национален празник 3 март”, ТГ „Заря” отново даде своя принос за възхвалата на българския дух и традиция и за пореден път допринесе за празничното настроение на жителите на Несебър.

53067887_643394602777387_4235057772145672192_n  Танцова група „Заря” е част от Сдружението с нестопанска цел за обществено-полезна дейност „Дамски клуб – Несебър”.

По повод участието на ТГ „Заря” в честването на националния празник, председателят на УС на „Дамски клуб – Несебър” Камелия Костадинова сподели: „За членовете на Сдружението празниците са важни моменти, в които ние успяваме да привлечем и да направим нашите съграждани съпричастни не само към българската традиция и фолклор, но и към семейните и общочовешки ценности, които сме си поставили за цел да утвърждаваме с дейността на „Дамски клуб – Несебър”.

Освен ентусиазмът и активността на членовете на Сдружението, важно значение за нашите успехи имат професионализмът на хореографа на ТГ „Заря” Десислава Червенкова и подкрепата на община Несебър”.

Яна Христова

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *