OLYMPUS DIGITAL CAMERA

СТАРТИРА РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА ПОЩАТА В НОВИЯ НЕСЕБЪР

 

 

Реконструкцията и модернизацията на пощата в новата част на Несебър вече започна. Днес кметът на общината Николай Димитров и неговите заместници Виктор Борисов и Лазар Япаджиев направиха първа копка на обекта, който е заложен за изпълнение през тази бюджетна година.

Пощата след реконструкцията-1„Предвижда се тук да има нова пристройка на 4 етажа и да се направи реконструкция и модернизация на съществуващата сграда. Целта ни е да приобщим сградата чисто визуално в съвременната среда на площадното пространство.“, информира кметът Николай Димитров. Той допълни, че чрез саниране ще се достигнат и нормите за енергийна ефективност на зданието. След изпълнение на проекта за модернизация ще се осигури достъпна среда за хора в неравностойно положение и ще се подобрят условията на труд в сградата.

 

Пощата в Новия Несебър след реконструкциятаАрхитектурно-художественият образ на новопроектираната и съществуваща сграда е съобразен с изискванията, произтичащи от местоположението и функцията им. Вписването на обекта в околното пространство ще бъде осъществено чрез саниране на сградата на пощата изцяло с каменни облицовки, фасадни обшивки, смяна на дограма и промяна от скатен на плосък покрив.

 

Очаква се обновлението на сградата да бъде завършено следващата година.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *