OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Проведе се заседание на Общинския съвет в Несебър

 

На основание чл.29 ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, се проведе заседание на Общинския съвет – Несебър на 27 март г. с проект за дневен ред от 36 точки.

 

   Председателят на Общинския съвет Румен Кулев е посочил 36 точки.По 10 точки  докладва Пейко Янков – председател по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия, Петър Тодоров – председател на комисията по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация и след приватизационен контрол по 8 точки, Атанас Терзиев  доладва от комисията по образование, култура, туризъм, спорт, здравеопазване, вероизповедание и социални дейности ще докладва по 2 точки,а Върбан Кръстев – председател на комисията по бюджет, финанси, европейски фондове, национални и регионални програми – по 3 точки.                                                                                                                                                           На последната комисия- от Костадин Нищелков – по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и  опазване на околната среда стана ясно,че той  докладва по 13 точки. 

По първа точка от проекта за дневен ред  бе предложено  Николай Димитров – кмет на Община Несебър   да представлява Община Несебър в Асоциацията по ВиК-Бургас, а по точка 2 – Виктор Борисов – зам. кмет на Община Несебър за предоставяне за временно и безвъзмездно ползване на районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Несебър, на пожарен автомобил „Мерцедес-унимог“.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *