4 IMG_1394

Повече от 60 % от членовете на Общинската организация на БСП в Несебър гласуваха за председател

 

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                                 Четирима са кандидатите, които се борят за лидерския пост в БСП – Валери Жаблянов, Кирил Добрев,Корнелия Нинова и Красимир Янков. Преди първия в историята на БСП пряк избор за лидер на партията стана ясно, че един от участниците се оттегля от надпреварата – Георги Тодоров.

Гласуването днес започна  от 7 ч.сутринта и ще продължи  до 19 ч.вечерта. Бюлетините имат сериозна защита и ще се събират в непрозрачни урни.Всеки от кандидатите има право на застъпници във всяка избирателна секция.

3 IMG_1398Избран кандидат на първия тур ще има, ако поне половината от социалистите участват във вота и, ако над 50% от тях гласуват за един кандидат.Все още няма яснота кой от кандидатите подкрепят несебърските членове на БСП.

 

 

 

 

Членове на партията от цялата страна избират днес своя председател.Това са първите преки избори, които се провеждат в партията.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *