LA Beach_Varna_partniori

Обзор и Синеморец се присъединяват към мисията на Нестле за Живей Активно на плажа!

 

Две от най-обичаните локации по Българското Черноморие ще живеят активно, заедно с най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната това лято

 

DSC_4600За първи път към „Нестле за Живей Активно“ се присъединяват и едни от най-обичаните и популярни български морски локации – Синеморец и Обзор. Те ще подкрепят мисията за изграждане на култура на активен начин на живот и балансирано хранене у българите, затвърждавайки още повече ползите от инициативата за обществото.

Това лято двете черноморски точки ще се наредят сред други над 20 общини в страната, които през последните години приеха инициативата като своя и организираха местни активности в подкрепа на физическата активност и балансираната хранителна култура.

Организаторите от Синеморец, народно читалище „Синева – 2020” ще се включат със специален волейболен турнир в началото на септември. На един от най-живописните плажове в България „Велека“, спортните ентусиасти и гостите на китния курорт ще могат да покажат своите волейболни таланти и да се забавляват с „Нестле за Живей Активно!“.

Приятелите на инициативата в Обзор също ще заредят всички с много позитивни летни емоции с волейболен турнир, но ще добавят към програмата си и динамична зумба на плажа.

„За нас е чест за поредна година да си партнираме с Нестле България! Вярваме, че с участието на тези две морски локации, част от общините Царево и Несебър, инициативата ще продължи да разширява мащаба си и ще стигне до жителите и гостите на всяко населено място в България.“, сподели  Мария Яровая, експерт в Национално Сдружение на Общините в България. Организацията е официален партньор на „Нестле за Живей Активно!“ за трета година.

На 15 август „Нестле за Живей Активно!“ ще завладее и плаж Аспарухово във Варна с много позитивни емоции и активности за малки и големи. За празника на града най-голямата инициатива за активен начин на животи и балансирано хранене в България е подготвила пълна програма с едни от най-обичаните български спортист – Владимир Николов, Евгени Иванов – Пушката, ВК „Марица, Ваня Стамболова, световните медалисти по спортна акробатика Данаил и Мартин Николови, световният медалист по олимпийско таекуондо Владимир Далаклиев и др.

Ден преди това, на южния плаж във Варна стартира и турнир по плажен тенис, организиран от Varna Sky Beach Tennis Club и подкрепен от „Нестле за Живей Активно!“. Повече за цялата инициатива и за това как всеки може да се регистрира за активностите, вижте на официалната страница във Фейсбук.

Официални партньори на събитието във Варна са Община Варна, Екопак България и минерална вода „Пирин Спринг“.

 

 

 

 

 

 


 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *