1-44

Напусна ни Драгомир Попов – знаково име за политиката в Бургаско

 Той бе боец и принципен човек, който отстояваше идеалите си,но си отиде наранен от близки и от  хора ,на които е помагал в община Несебър…..

нгтиДрагомир Попов – знаково име за политиката в региона е починал преди няколко дни, написа  Флагман.бг. Той  издъхна на 59 години след продължително боледуване.

Малцина знаят, че Драгомир Попов се бореше с коварно онкологично заболяване в последните две години. След последните  местните избори в Несебър той се беше оттеглил от политическата сцена и обърна внимание на здравето си.

Драго бе боец – принципен човек и политик, който отстояваше целите си. Спечели множество битки и остави светла диря, но за съжаление загуби най-важната – тази за живота си.

Драгомир Попов бе три мандата общински съветник в Несебър и два пъти кандидат за кмет на общината. Една от най-разпознаваемите фигури на лявата политика в Бургаска област.

Роден е  на 13 юли 1962 година в Несебър. Завършил е основното си образование в ОУ „Любен Каравелов“ в Несебър. Средното си – в ПГ „Георги Димитров“ в Поморие през 1980 година, а висшето си във ВИИ „Карл Маркс“(сега УНСС) през 1986 година.

От 1986 г. до 1992г. работи в Завода за роботизирани технологични комплекси в Несебър, след това развива успешен собствен бизнес и остави трайна следа в политическия и обществен живот на община Несебър,Бургаска област и страната!

Бел.ред.:Драгомир Попов бе голям приятел на журналистите и на екипа на „Несебър нюз“.Заедно със собствениткът  на сайта Красимир Косев ,работеше за ефективна местна власт и участваше заедно с него на местните избори в община Несебър.

Несебърци ще го запомнят като упорит,убедителен и отличен политик,личност и всеотдаен баща и приятел.

Поклон пред светлата му памет!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *