FB_IMG_1557771191847

Нова младежка организация в Несебър

 

На 12.05. т.г., със стилен коктейл в комплекс „Кристал” – Слънчев бряг, в присъствието на членове, симпатизанти и официални гости – авторитетни и уважавани личности, „Местна Младежка Организация – МОРАЛ”  обяви официално учредяването си и своята общественополезна дейност.

ММО „Морал” е учредена през февруари 2019 година като сдружение с нестопанска цел за общественополезна дейност от група младежи, мотивирани да работят за устойчивото развитие и бъдещето на община Несебър.

Сдружение „Местна Младежка Организация – МОРАЛ” е независима, доброволна организация от съмишленици, които поемат отговорност да работят за подобряване условията за живот на територията на община Несебър; за индивидуализиране на проблеми, засягащи жителите на общината, информиране на обществеността за тях и намиране на решения; за опазване и подобряване на природната среда; за опазване и популяризиране на хилядолетното културно-историческо наследство на Несебър.

FB_IMG_1557771173539За постигане на своите общественополезни цели, ММО „МОРАЛ” ще осъществява разнообразни дейности, като – разработване и участие в проекти за разрешаване на проблеми на местната общност, организиране и участие в конференции и други форуми, свързани с проблемите на местната общност, партньорства с местната и централна власт и сдружения за общественополезна дейност.

Организацията разчита на подкрепата на всички млади и инициативни граждани, които са избрали да живеят и да се развиват именно на територията на Община Несебър.

Председател на организацията е Данаел Стоянов Костадинов – 26 годишен, семеен, с едно дете.Управителен съвет:Иван Александров Колев и Георги Дойчинов Георгиев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *