1 офк_несебър (1)

Николай Жечев: Можем да победим Пирин!

 Съдията не ни даде чиста дузпа срещу Спартак (Плевен)

ОФК Несебър приема лидера във временното класиране във Втора лига – Пирин 22 (Благоевград). Двубоят е в неделя (15 септември) от 17:00 часа в Несебър.

„Можем да ги победим, независимо, че са лидери в класирането. Дано само момчетата не излязат прекалено респектирани от името и това, че са първи в класирането. В последните няколко двубоя играем добре, но малко не ни достига, за да спечелим точка или три.

Много съжалявам, че при гостуването в Плевен съдията видимо ни ощети. Не отсъди чиста дузпа за нас за нарушение на Яни Пехливанов срещу Пламен Димов още през първото полувреме при резултат 0:0. Ситуацията бе безспорна… дори съдията Димо Димов тръгна да даде звуков сигнал за дузпа, но изведнъж се спря, не знам какво му стана“, коментира старши треньорът на ОФК Несебър Николай Жечев.

„Последното ни ново попълнение – украинецът Олександър Кожевников, игра няколко минути срещу Спартак (Плевен), но все още има доста да работи, тъй като е изостанал с подготовката. Той започна да тренира с нас, но първенството вече бе стартирало, а той нямаше подготовка. Сега работи допълнително и се надявам с времето да подобрява състоянието си“, допълни наставникът на „делфините“.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *