IMG_2671

Несебърският випуск 2016 „по вода” и с прекрасна дъга

 

 

        

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Жарко майско слънце, пороен пролетен дъжд и невероятна дъга белязаха изпращането на Випуск 2016 на несебърското училище.

В началото на стилното тържество беше извършена церемония по предаването на училищното знаме. Топли думи на благодарност прозвучаха към всички преподаватели за свеотдайния им труд и за прекрасните спомени, сътворени от „малко отнесения ученик и винаги готовия за напътствие учител”.

В своето приветствие към зрелостниците Тодорка Желязкова – директор на СОУ „Любен Каравелов” пожела ”безоблачно бъдеще, успехи, здраве и лично щастие, много човечност, свобода,  волност и достойно посрещане на предизвикателствата на живота”.

Тя отправи специална благодарност към основателите на БМЧК в училището с ръководител Паунка Русева. Огромни букети с цветя получиха класните ръководители на XII а кл. П.Русева и на XII б кл.– Галина Чолакова. Вместо традиционните дарения за училището абитуриентите дариха пари за благотворителност.

В празничната програма звучаха стихотворения, песни, гатанки, номинации. В края на тържеството градусът на емоциите повдигна фолклорна група „Незабравка” към СОУ”Любен Каравелов”.

Мара МОМЧИЛОВА         

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *