OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 27 юли заседава Общинския съвет на Несебър

Създават ново общинско предприятие «Спортни имоти» в Несебър

В проекто дневния ред на Общинския съвет са включени 49 точки.

Докладната записка от кмета на Община Несебър Николай Димитров за създаване на общинско предприятие „Спортни имоти“ е по т.3.Изтъква се от кмета, че на територията на общината са изградени значителен брой спортни обекти и съоръжения, създадени нда обслужват и задоволяват необходимостта на населението и гостите от практикуването на различни видове спорт и физическа активност. Към момента са в процес на проектиране и предстои изграждането на големи спортни комплекси, които ще предлагат практикуването на различни видове спорт: плуване, тенис,, баскетбол, волейбол и др.

По т.1 е за  приемане на Програма за управление на отпадъците на територията на община Несебър за 2015-2020 г.Предстои се гласуване  за увеличаване числеността на персонала в дейност „Здравеопазване“ и  изменение и допълнение на Наредба № 11 за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Несебър.

По докладната записка от председателя на Общинския съвет  Румен Кулев е предложено искане от спортен клуб по водни спортове „Месембрия“ за отпускане на бюджетни средства от общински бюджетен фонд. Предложението от кмета на Общината е и искане за актуализация на капиталовата програма на община Несебър.

По пректо дневния ред за 27 юли са включени 49 точки.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *