Dimchevo2 (3)

Мътна вода тече от чешмите в бургаското село Димчево

 

Кандидатите за народни представители от коалиция “БСП за България” Станимир Баев, Таня Иванова и Паруш Парушев, придружени от общинския председател на БСП – Бургас Живко Господинов, посетиха бургаското село Димчево. Жителите на населеното място поканиха гостите в домовете си, с молба да обърнат внимание на това каква вода тече от чешмите в селото.

„Тази мътилка трябва да пием. Дори и преварена, тя остава с лош вкус и е неприемливо да се примиряваме с това положение“, оплакаха се хората. Заради лошото й качество много от тях имат различни здравословни проблеми. Непрекъснато се случвало електрическите уреди, като перални например, да се повреждат заради наличието на примеси във водата, която се използва.

Състоянието на улиците в селото беше другата остро коментирана тема. Жителите на Димчево изразиха надежда, че в скоро време ще бъде направен ремонт на пътя, който води до Твърдица. Те пожелаха успех на кандидатите за народни представители в предстоящите парламентарни избори и заявиха, че в бъдеще ще разчитат на тях за разрешаване на съществуващите в селото проблеми.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *