336637378_6184674508262759_2316901944118697301_n(1)

Колежът по туризъм и Община Бургас обменят идеи за нови туристически маршрути

 

 

Разработване на нови градски туристически маршрути и активно участие на преподаватели и студенти в провеждането на публични събития от календара на Община Бургас. Около тези съвместни дейности се обединиха представители на морската община и от Професионално направление Туризъм към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

В работната среща активно взеха участие директора на Колежа по туризъм към държавното висше училище проф. д-р Братой Копринаров, ръководителят на Катедра „Маркетинг и туризъм“ доц. д-р Веселина Атанасова, зам.-кметът Диана Саватева с екипа си, Юлиян Георгиев и Юлиян Кулев от Комисията по туризъм към Общински съвет – Бургас и председателят на БРТК Диляна Цонева.

Работната група обсъди и разширяване на възможностите за практическо обучение на студенти в общинските туристически обекти.

Всички участващи бяха категорични, че при следване на новите мерки те ще повишат качеството на предлаганите образователни и туристически продукти на дестинация Бургас, а самите студенти ще придобият ценен професионален опит.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *