Pobeda2(1)

Инж. Петър Кънев в „Победа“-Бургас: Държавната подкрепа за бизнеса е сред приоритетите на БСП

 

Водачът на листата на „Коалиция БСП за България“ за 2- ри Многомандатен избирателен район – Бургас инж. Петър Кънев посети бургаското предприятие „Победа“ АД. Той проведе работна среща с изпълнителния директор Михаил Чоролеев и се запозна с новостите в производствата на компанията, която е един от водещите производители на захарни изделия в България.

Обсъдени бяха трудностите, с които бизнесът в страната се сблъсква в момента. Разгледани бяха въпроси, свързани със състоянието на икономиката в държавата, проблемите с непрекъснатото провеждане на избори и липсата на постоянно правителство и работещ парламент. Коментирано беше, че е време българските политици наистина да намерят разбирателство за създаване на действащи държавни институции. Отбелязано беше, че служебните кабинети са временно решение и няма как непрестанно да се работи чрез тях. Заявено бе, че в бъдеще контактите ще продължат и че работни срещи като проведената сега могат да се състоят регулярно.

„Усилията ни, свързани с гарантиране на държавна подкрепа за българския бизнес ще продължат.  Това фигурира сред приоритетите, заложени в предизборната платформа на БСП. БСП е показала, че работи активно за вземането на отговорни решения в тази насока. Доказахме всичко това с действията си за подпомагане на бранша във връзка с ескалацията на цените на електрическата енергия“, заяви след срещата инж. Петър Кънев.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *