334679856_944039550102171_812761775715844183_n(1)

ГЕРБ-СДС в Бургас представи кандидатите си за изборите през април

 

 

С чаша сутрешно ароматно кафе и много добро настроение коалиция ГЕРБ-СДС откри  предизборната си кампания в Бургас. Неформалната обстановка и десетките гости превърнаха на пръв поглед сериозното събитие в приятна неделна среща с приятели.

333841623_653365976795228_2706762245232538045_nСред присъстващите бяха знакови за ГЕРБ и за Бургас имена – Ася Пеева, Стоян Гюзелев, Зорница Русинова, Константи Гребенаров, Атанаска Николова, Руслан Карагьозов, Румен Желев, Захарина Неделчева, както и кметовете от областта – Иван Жабов, Жельо Вардунски, Георги Лапчев, Георги Кенов. Гости на събитието бяха още коалиционните партньори от СДС-Бургас – общинският председател адв. Иво Баев и областният лидер Емил Кючуков.

Отборът на коалицията беше представен от две познати за Бургас лица – юристът Златина Дукова и телевизионният журналист Веселин Пренеров.

За предстоящите парламентарни избори на 2 април в бургаската листа на ГЕРБ-СДС са включени както разпознаваеми и доказани имена, така и нови хора с впечатляваща биография.

Водач отново е енергийният експерт Жечо Станков. След него се нареждат досегашните му колеги от 48-то Народно събрание Любен Дилов, Галя Желязкова, Андрей Рунчев. Сред кандидатите са още компютърен специалист, четирима лекари с различни специалности, инженер, адвокат, финансист, икономисти, мениджъри, представители на рибарската общност, бизнеса и др.

„Начело съм на отбор от хора, които са подготвени, имат опита и енергията да се борят и защитават каузи, а нашата е – Бургас. Доказали сме, че това, което ни води в политиката, са задачите, които ни поставят именно хората, избрали да живеят, работят и да отглеждат децата си тук – в региона. Те са най-ценното за нас“, заяви Станков.

Той подчерта, че е изключително важно да се запази добрата комуникация и да се работи активно с общините, защото именно те стоят най-близо до проблемите на хората.

„През последните две години видяхме колко е важно Бургас да има своите силни застъпници пред държавата, за да може да не се отклонява от пътя си на развитие. Трябва да върнем стабилността и сигурността, че каузите на Бургас ще намерят силната подкрепа на централната власт. Гарантите, че това ще се случи, сме ние.“, каза още Жечо Станков.

Според втория в листата – Любен Дилов, хората в момента искат „някой да удари по масата, за да спре този безумен хаос, да се направи правителство, да се приеме бюджет и просто да има някакъв хоризонт. Защото в такова състояние на свободно падане България не е била от много години”

Областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев благодари на всички присъстващи, че са избрали да споделят неделната сутрин с отбора на коалицията и призова на 2 април разумните хора да гласуват с номер 2.

Обръщение към присъстващите направи и кметът на Бургас Димитър Николов. Той подчерта, че познава лично всеки един от листата и вярва в силния отбор на ГЕРБ-СДС.

„Време е да се стегнем. Аз ще ви задам един въпрос? По-добре ли стана в България, откакто ГЕРБ е далеч от националното управление вече две години! По-добре ли живеем. По-добре ли се развиват българските общини и българските градове! Спряха! Нека сложим край на това безвремие. Познавам тези момичета  и момчета всеки един по отделно. Вярвам във водача, вярвам в качествата на началник щаба и областният лидер на ГЕРБ. Малко са хората, които успяват да съчетаят в е един отбор младостта, перспективата, амбицията с опита, авторитета, професионализма и устойчивостта. Именно тази амалгама за мен е рецептата на успеха“, заяви Николов.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *