IMG_5119 (1)

Галерия“ Павилион“ –Несебър с добра новина!

Уважаеми приятели на галерия Павилион – имаме добра новина!

В тези дни, когато чувствата и ценностите са объркани, а ежедневието ни е пълно с ограничения и неясни переспективи, един ХУДОЖНИК ни напомня, че сме част от Вселената. Хармонията зависи от Слънцето и Луната, а животът от Любовта и Грижата.

Ивайло Пашкулски: „Искам да споделя с Вас своите мисли, търсения и решенията, до които стигам за да покажа важните за мен неща в заобикалящия го свят. Имам се за човек естет, който се стреми към красивото, хармоничното  и смисленото, ненавиждащ грозното, пошлото и мимолетното. Човек даващ всичко от себе си в работите си за да станат честни и силни, да разказват хубави приказки.“

viber_image_2020-08-13_09-33-12Изложбата РИСУНКА И ПЛАСТИКА „ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА“ е експонирана в галерия Павилион в Несебър до 31.08.2020, среща с автора на 13.08. /четвъртък/ от 17:30 до 21:30

Ивайло Пашкулски е от поколение на все още наричани млади български художници. Родени през 60-те години на миналия век, завършващи Националната художествена академията през 80-те, те търсят своя стил и изява през трудните не само за творчеството години на първоначалния преход.

Ивайло Пашкулски се ориентира към рисувана пластика от камък, дърво и керамика. Тези пластики винаги „съпреживяват“ с рисунки и посланията са взаимно свързани и обединени от темата на Сътворението – това на Човека, на Твореца, на Любовта между мъжа и жената, която крепи и подновява света.

viber_image_2020-08-13_09-33-15 (1)Произведенията на Ивайло са толкова свързани с дълбоката човешка същност, че на пръв поглед изглеждат ексцентрични – не всеки е готов да се сблъзка с оголената ни природа! Погледнете ги без предрасъдък и ще Ви очароват!

Негови картини и пластики са намерили дом в частни колекции в Англия, САЩ, Германия, Белгия, Португалия, Гърция

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *