В Несебър се раждат любов и семейства

Сродни души, които градът на ЮНЕСКО събра през 2013 г., участваха вече като семейство в игра на фестивала „Влюбени в Несебър“

 

Любопитен момент в играта „Женската и мъжката работа“, а и въобще от тридневния фестивал „Влюбени в Несебър“ бе, че една от двойките, които се включи – силната половина в плетенето, а нежната –в създаване на бижу, са завинаги свързани с Несебър.

gerergererh123Те се запознават в града на ЮНЕСКО през 2013 г. по време на играта „Златната монета“, която бе част от празничните събития на 15 август. Срещата на Теодора от Девин и на Георги от Габрово е случайна, събира ги желанието да си помагат в търсене на обектите в Стария Несебър и да спечелят играта.

След края предизвикателството, в книгата за впечатления Георги пише: „Благодаря за прекрасното изживяване из тесните улички на стария град. Приятно забавление, по време на което се запознахме с Теди -най-засменият човек, който съм срещал напоследък.“

След това постепенно пламва любовта помежду им, женят се и в момента чакат своето първо дете. Обещават да дойдат пак в Несебър, вече трима, на следващото издание на „Есенни пасажи“.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *