Capture275

В Несебър се проведоха консултации за състава на ОбИК

По покана на кмета на Община Несебър в Заседателната зала на ул.”Еделвайс” №10 се състояха консултации за определяне съставите на Секционни избирателни комисии /СИК/.

Съгласно Решение №3524-ПВР/НР/16.09.2016, т.9 на ЦИК в Несебър се представиха упълномощените представители на партии и коалиции от партии от: ГЕРБ, БСП-лява България, ДПС, РБ, ПФ, ББЦ, Атака, АБВ уважиха поканата на кмета на Община Несебър и се явиха на консултации за определяне състава на Общинската избирателна комисия /ОбИК/.

С изключение на представителите на ББЦ и Атака на първия тур се състояха консултации за съставяне на СИК  за произвеждане на избори за президент и вицепрезидент на Република България и Национален референдум на 6 ноември 2016 г.
New ImagesdqewqwqawНа консултациите партия ГЕРБ бе представена от Златко Димитров, БСП – лява България от Димитър Топалов, ДПС от Неслян Тодорова , Патриотичния фронт от Александър Александров , Реформаторския блок от  Ивайло Ляхович /ДСБ/ ,АБВ от Драгомир Попов.

Съвместно с упълномощените, под председателството на зам.кмета Виктор Борисов, в присъствието на секретаря на Община Несебър  Дочка Маринова и Гергана Войнова-началник-отдел ГРАО, предстои и окончателното определяне на съставите на СИК.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *