Връчване на ключове_2

В Несебър двама души получиха ключовете от новите си автомобили

 

 

СПОРТ ТОТО ОБНОВЯВА АВТО ПАРКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

 

На 17 август екипът на СПОРТ ТОТО организра специално събитие за гостите и жителите на град Несебър. На него двама късметлии получиха ключовете от чисто новите си автомобили Форд Фиеста, спечелени от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Единият печеливш е пуснал своя  фиш за 56-ия тираж на играта  в Несебър. Той се казва Анатолий Йончев и е на 44 години. От 20 години играе само „Тото 2 – 6 от 49“ и това е голямата му тръпка. Не пропуска тираж и винаги има надежда, че ще спечели.

В деня, в който късметът му се усмихва, попълва 4 колонки с по 6 числа, които са свързани със семейството му. Родом е от Плевен, но в летния сезон работи по морето. Няма почивен ден, но намира време за хобито си като играе с абонамент за пет тиража. Отдавна мечтае да си купи нова кола. Това няма да му се наложи, тъй като участието в игрите на тотото му донесе прекрасен нов автомобил.

 

Другият късметлия е 26-годишната Здравка Димова, която потегли към Бургас с печалбата си – ново возило. Фишът, с който спечели Форд Фиеста, е подарък от баща й. Споделя, че приема колата като дар от съдбата и заедно със съпруга й ще обиколят много места, които мечтаят да посетят отдавна.

 

Всяка седмица, чрез жребий измежду всички участници в играта „Тото 2 – 6 от 49“,  се теглят по двама късметлии, които печелят нова кола. Така, благодарение на игрите на СПОРТ ТОТО, за една година българите ще се сдобият със 104 нови автомобила..

 

Водещият на предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ, Цветан Николов – Цецо, раздаде и много други печалби на почитателите на тото игрите, които се бяха събрали на площада в един от най-старите градове в Европа.

 

„За мен е изключително удоволствие, че в нашия район има толкова много печеливши от игрите на Български спортен тотализатор. Всички вие, които играете тото, реално подпомагате развитието на българския спорт. Благодаря ви!“, каза регионалният директор на БСТ  Златко Златанов по време на събитието в Несебър.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *