New Imagesdewfewfewf

Високо отличие за директорката на несебърското училище

New Imagegdfdewfewfewf

С почетното отличие „Неофит Рилски” за принос в развитието на образователното дело  бяха удостоени 15 представители на педагогическите екипи от Бургаска област.

 

Сред тях е и Тодорка Станелова – директорът на СОУ”Любен Каравелов” – Несебър. Престижното отличие  за дългогодишна цялостно високопрофесионална дейност в системата на българското образование бе връчено от  заместник министър-председател по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката Миглена Кунева.

Г-жа Станелова сподели, че приема наградата не само от свое име, но и от името на цялата училищна колегия на повереното и училище. Благодарение на общите усилия на всички СОУ”Любен Каравелов” се утвърди като едно от най-големите в областта.

Училището  притежава отлична материална база, в която  висококвалифицирани специалисти   обучават 1050 ученика от I до XII кл. Повод за гордост са и резултатите от националното външно оценяване в IV и VII кл. и държавните зрелостни изпити, които са над средните за областта.

Мара МОМЧИЛОВА

                                                  

 

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *