1-3

Випуск 2020 на СУ ‚Любен Каравелов“ – Несебър се сбогува виртуално

         

Мара МОМЧИЛОВА                                                                                                                                      Снимка, направена малко преди въвеждането на извънредното положение е запечатала последните мигове от финалната учебна година на дванадесетокласниците от несебърското училище.

В продължение на два месеца те, както и всички български ученици, се обучаваха дистанционно, така се и подготвиха за предстоящите зрелостни изпити. Извънредната епидемична обстановка наложи и сбогуването с любимите учители и училище да стане виртуално.

През настоящата учебна година в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър завършиха два класа – XII а с класен ръководител Ваня Митева и XII б с класен ръководител Божана Тошева.

Учениците от XII а клас, които се обучаваха в профил Информационни технологии, публикуваха в социалните мрежи видеообръщение към своите учители, което се явява и финален проект по ИТ –  „Виртуално изпращане“,  направено под ръководството на преподавателите Савова и Димитрова. В него като един невероятен клас, те благодарят на педагозите за „ усилието, търпението, грижите, любовта и всички придобити знания.“  Галерия от снимки показва важни моменти от петгодишния им курс на обучение.

Приятно изненадани от думите на признателност и обич, несебърските учители пожелаха, макар и дистанционно, на добър час и много бъдещи успехи на зрелостниците от Випуск 2020.

Може да видите видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=Z1efDxdn0-Q&fbclid=IwAR2dAPwa1N559GeUKax69gxgy5LS2UU531hBuv3j3w3lbOg6lr1z9qZvPNE

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *