IMG_7917

„Баби“,членове и симпатизанти на БСП посрещнаха Кирил Добрев в Несебър

Навръх Бабинден,зам.председателят на БСП Кирил Добрев се срещна с граждани на община Несебър.Той искрено се трогна ,че бе посрещнат с песен от „баби“ в национални носии,които го поръсиха за здраве.

Срещата в зала „Мелсас“- Несебър бе открита от председателя на Общинския съвет на БСП- Несебър  Димитър Топалов,който отначало даде думата на областния шеф на БСП -Бургас Стойко Танков.

Танков маркира основните задачи на областната и общинските организации на БСП-възстановяване на изгубени позиции в местната власт и спечелване на следващите парламентарни избори.Сега е момената,заяви Танков ,да се огледаме и да потърсим подходящи хора за кметове на общини,на кметства и на общински съветници,които БСП да издигне на следващите местни избори.

Зам. председателят на БСП Кирил Добрев обоснова внесения вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов и заяви,че няма как да преборим бедността, без да преборим корупцията и ние трябва да поведем тази битка.

Той настоя за по-добра връзка между органите на БСП и гражданите,както и за подготовка за обучения,свързани с изборното законодателство.

IMG_7920Предпочитам да се срещам с хората,отколкото да се изявявам в телевизионните студиа,заяви още Добрев .В събота той се срещна с граждани на  Карнобат,Айтос и Бургас,а след Несебър му предстоеше среща в Созопол.

Зам.председателят на БСП помоли за въпроси и становища ,свързани с дейността на партийното ръководство и парламентарната група на „БСП за България „.

Поставени му бяха много въпроси от препълнената зала в Несебър,на които той отговори ясно и изчерпателно.Заключението на всички беше,че проведената среща е полезна ,а дискусията-съдържателна.

В срещата взеха и участие бургаските депутати от БСП инж.Петър Кънев и Николай Тишев.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *