плакат(1)

Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти, Бургас дава „Шанс за таланта на Бургас“

Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

 

плакат(1)За втора поредна година Фондация „Шанс за децата и природата на  България“ и Център за млади таланти, гр. Бургас обявяват кампания „Шанс за таланта на Бургас“ за откриване и развитие на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството. Кампанията отново се осъществява с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас.

На финалистите ще бъде осигурено напълно безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти, гр. Бургас, в следните сфери: театрално изкуство, български език и литература, изобразително изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии и лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 г. до 20 г.

Организаторите иниициират за поредна година кампанията поради високата успеваемост при обучението на миналогодишните финалисти по програмата. Младежите доказаха придобитите знания и умения чрез множество изяви в национални и международни формати. Всички те се сдобиха и с европейски признати сертификати от съответния проект.

„Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията.“ – коментира Лилиана Славова, председател на Фондацията, създател на Център за млади таланти, гр. Бургас.

Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/350/page.html , а крайният срок за приемане на кандидатури е 30-ти септември 2022 г. Документите се приемат на имейл: info@forbgkids.org, както и на адрес: гр. Бургас, пл. Атанас Сиреков 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2022 г.

За подробна информация можете да се обадите на: 0887 201033; 0882 723 760.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *