Е-услуги

Престижен семинар в Несебър

С приветствие на  старта на престижен семинар в Несебър

 

      Несебър е предпочитана дестинация за конгресен туризъм, а поредното доказателство за това е домакинството му на семинара „Ролята на гражданското образование за развитието на демокрацията“, който събра на едно място декани, професори, доценти, доктори, преподаватели и други научни представители  с интереси и идеи в областта.

IMG_7555 copyПроявата бе организирана от Здравко Попов-президент на Института за публична политика и Клаус Физингер- регионален директор на фондация „Ханс Зайдел“ за Югоизточна Европа, а  специален гост на престижния форум бе кметът на общината Николай Димитров, който имаше честта да даде официален старт на семинара.                                                                                                                                                                 В словото си градоначалникът поздрави участниците и сподели, че  с доц. д-р Здравко Попов – президент на Института за публична политика,  са участвали и в други проекти, в които са представяли по достоен начин страната.

Николай Димитров в обръщението си подчерта, че ролята на гражданското образование е важна не само в обученията в училище, но и по отношения на различни аспекти на обществения живот, като например успешното изпълнение на съвместните проекти с регионални организации. На финала на словото си кметът обърна внимание на гостоприемството на морската община, възможностите й за различни видове туризъм, опазването на културно-историческото й богатство и ролята на отговорното гражданско поведение за това.

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *