IMG_20180313_105929

  Нова висока награда за несебърски ученик

  Първа награда с най-висок бал точки /96,33 от максимални 100/ спечели Константин Башиков на Международния интернет конкурс / International music competition- Belgrad ,Serbia/.Конкурсът се организира от Асоциацията на педагозите на музикалните училища и в него участват ученици и студенти от повече от 46 страни.

  Проведе се от 15.02 до 15.03 ,а резултатите бяха оповестени на 31.03.2018 . Целта на конкурсът  е едногодишната работа на преподавателя и ученика  да бъде представена на единствения по рода си конкурс и да бъде дадена възможност за съревнование и усъвършенстване на ученици,студенти и музиканти.

  Поради участието на много участници от много страни,се дава възможност на една страница да бъдат видяни представители на различни музикални школи. В IV категория /родени 2008 г./ Константин се състезаваше с 34 ученици от Русия ,Турция,Сърбия,Узбекистан,Полша,Украйна,Словения,Беларус,България и др.

  Журито е сформирано освен от представители на Сърбия ,а също и от учители от Азия,Съединените щати и Европа, с голяма отговорност,поради много голямата интернет аудитория на този конкурс.

  Константин е ученик в III клас на НУМСИ „Проф.Панчо Владигеров“ гр.Бургас.

  Print Friendly

  Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *