8  Хрус

Заседават комисиите на несебърския парламент

                                                                                                                         На основание чл. 23 ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимоотношенията му с общинската администрация  в четвъртък – 8  ноември  2018 ще се проведат заседания на постоянните комисии на Общинския съвет.

  Председателят на Общинския съвет Румен Кулев е насрочил комисията, оглавявана от Петър Тодоров – по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация и след приватизационен контрол и контрол по изпълнение на решенията на Общинския съвет от 13,00 ч. до 13,30 ч.                                                                                                                                                

  Атанас Терзиев под председателството на комисията по образование, култура, туризъм, спорт, здравеопазване, вероизповедание и социални дейности ще заседават от 13,30 ч. – 14,00 ч.                                                                                                                                       Инж.Славчо Станелов – зам.прдседател на комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия  ще заседава от 14,00 до 14,50 ч.                                                                                                                                                                                        В  комисията, оглавява от Върбан Кръстев – по бюджет, финанси, европейски фондове, национални и регионални програми започва от 14,50 до 15,30 ч., а на последната комисия, оглавявана от Костадин Нищелков – по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и  опазване на околната среда, е насрочена  за  15,30 ч.
                                                                                                        
Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *