Glava-2018-1

Екипът на „Несебър нюз“ ви желае щастлива 2018 година !

Glava-2018-1

Скъпи приятели,оставяме зад нас още една година-за едни щастлива,за други нещастна !Още една година на надежди,повечето излъгани……Още една година на борба със себе си,с бюрокрацията и с управлението,което все още не знае,че е избрано,за да служи на нас-обикновените хора!

И през 2017 година ,независимо от глупави спирачки ,липса на прогрес ,недостатъчно съпричастие,болка и несправедливост,личности с висок морал ни очароваха и просълзиха!

Напук на обрулената ни държава и неадекватно управление ,те спасяваха хора,помагаха на нуждаещи се,издигаха на висота културата,спорта, науката ,образованието………. !

За тези хора,оставащи често анонимни, работим ние вече 14 години в сайта  „Несебър нюз“.Не сме безгрешни,не гоним кликове и сензации,а се стремим да дадем нещо повече  на интелигентната ни читателска публика.

Така ще продължим и през  2018 година.И се надяваме,че промяната,макар и мъничка ще се случи.Че доброто ,съпричастието и солидарността ще бъдат всеки ден,а не само за показността по празниците!

Бъдете щастливи,обичани,усмихнати и с широко отворени очи за днешния и утрешен ден!Вярвайте в своите цели и възможности, и не чакайте другите да променят живота ви !

Щастлива,усмихната и добра Нова 2018 година,скъпи приятели !

Красимир Косев-Управител на „Несебър нюз „

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *