IMG_2846

Възнагражденията в Несебър за СИК – по колко и за какво

 

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                              

Централната избирателна комисия  прие и утвърди  решение № 4131-НС 26.01.2017 за определяне на възнагражденията на членовете на РИК и СИК/ПСИК за произвеждане на изборите за народни представители на 26.03.2017.

В цит.решение се определя  еднократно възнаграждение на членовете на  СИК/ПСИК на територията на община Несебър както следва: председател – 64 лв, заместник-председател- 58 лв, секретар- 58 лв, член-  48 лв.                                                                                                                                                                 

Членовете на СИК по чл. 285, ал. 1 от ИК, които представят протокола на СИК и другите изборни книжа и материали в РИК, съответно в общинската администрация, получават допълнително възнаграждение в размер на 20 лв.

Членовете на СИК (включително председател, заместник-председател и секретар) в секции, определени за произвеждане на изборите с машинно гласуване/експериментално машинно преброяване, получават допълнително възнаграждение в размер на 15 лв.

…………………………………………………………………………………………

310 ще бъдат  членовете на СИК в община Несебър

                                                                                                                                            

IMG_5720  Районната избирателна комисия /РИК/-Бургас определи броя на членовете в секционните избирателни комисии /СИК/ да бъде 310.

С решението №020-НС/07.02.2017 г. е утвърдено  разпределянето на местата в ръководствата и местата за членовете в СИК (без подвижните СИК) в община Несебър за произвеждане на изборите за народни представители на 26 март 2017.

Общият брой на членовете на СИК е 310 бр., а от тях 114 бр. са председатели, заместник-председатели и секретари. В 16 бр.СИК ще бъдат по 7 членове, а в 22 СИК – по 9 членове.

 

Print Friendly

Автор: Максим Момчилов


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *