5 Силвия Димитрова

ЦИК утвърди състава на ОИК-Несебър

Окончателно е решението на ЦИК за Общинската избирателна комисия-Несебър                                                                                                    

  Председател на ОбИК е Силвия Димитрова/на снимката/, заместник-председатели са  Евдокия Делибалтова и Жулиета Белева, секретар е Десислава Николова.

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                                  

     С решение № 874-МИ, София, 29.08.2019 в Централната избирателна комисия е постъпило писмо с вх. № МИ-06-215/215 от 23 август 2019 г. от кмета на община Несебър, област Бургас, с предложение за състав на Общинската избирателна комисия в общината

ЦИК приема, че са  представени всички изискуеми документи по чл. 75, ал. 7 във връзка с ал. 3, 4 и 5, чл. 80 и чл. 81 във връзка с чл. 66 от Изборния кодекс и Решения № 600-МИ от 09.08.2019 г. и № 603-МИ от 12.08.2019 г. на ЦИК.Консултациите са проведени при спазване на изискванията на чл. 76 ИК.

В консултациите са участвали представители на парламентарно представените партии и коалиции и на коалицията, която има членове в Европейския парламент съгласно Решение № 600-МИ от 09.08.2019 г. на ЦИК. Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава и ръководството на Общинската избирателна комисия в община Несебър. Протоколът от проведените консултации на 19.08.2019 г. е подписан без особени мнения и възражения.

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и чл. 75, ал. 10 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия реши: назначава Общинска избирателна комисия в община Несебър, област Бургас, в състав от 13 членове, както следва: председател-Силвия Димитрова, заместник-председатели:  Евдокия Делибалтова и Жулиета Белева, секретар- Десислава Николова, членове: Светослава Наумова, Зорница Кудева, Симеон Чокелиев, Веселин Радев,Ангел Карастоянов,Диана Атанасова,Виолета Попова,Ирена Окишелова и Таня Панайотова-Маркова.

Решението на ЦИК е от 29 август.Постановено е, че Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7 септември 2019, а  на назначените членове да се издадат удостоверения.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


    • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *