19590

Красимир Косев регистрира партия в ОИК в Несебър

Политическа партия „Подем“ се регистрира в Общинската избирателна комисия в Несебър.

onlinelogomaker-022816-1510Регистрацията направи упълномощения за цялата страна Красимир Косев-известен политик,общественик и журналист.Както се знае, той е бил зам.кмет на община Несебър,пет мандата общински съветник,два от които -председател на Общинския съвет в Несебър.

 

Красимир Косев беше председател на общинската организация на БСП в Несебър от 1990 до 2003 година,когато напусна ръководството на партията поради нежеланието му да подкрепи за втори мандат тогавашния общински кмет.

Косев е  Председател на Асоциацията на председатели на общински съвети,създадена по негова идея през 2000 година.

Собственик е на информационно-аналитичния сайт „Несебър нюз“,който тази година закръгли 15 години.

DSC03171-copy-1-735x400„ПП“ Подем“ е млада лявоцентристка партия,която за пръв път ще участва в местни избори.Партията  вече се регистрира в една трета от общините на страната ,заяви Косев.“Подем“ ще издигне кандидати за кмет на община,кметове на кметства ,както и за общински съветници,включително и в община Несебър,каза той.

Разчитаме на подкрепа от избирателите на община Несебър,които желаят промени в местното управлението и ще се съобразим с препоръките на хората, каза Красимир Косев.В същото време в дух на толерантност пожелаваме успех на всички други кандидати !“

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *