13094360_1723162071232043_4340770770454034056_n

БСП в Несебър обяви кандидатите за кметове и общински съветници

Общинската организация на БСП в Несебър обяви кандидатите за кметове на съставните селища  и общински съветници                                        

Отчетната конференция в Несебър започна с  председателя на БСП  Димитър Топалов с едноминутно мълчание в памет на починалите от  общинската партийна организация.

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                                       

1_02991246Пред форума първият анализа на политическата обстановка бе представен от Десислава Николова.He бeшe пpoпycнaтa и paвнocмeтĸaта зa cвъpшeнoтo oт opгaнизaцията пpeд евроизборите,както и логичният резултат довел до категорична победа срещу ГЕРБ, предизборния коалиционен партньор- пк „Тракия,финансирането, доброволните дарения, състоянието и обучението на състава на СИК.

Общинският  съветник Петър Тодоров също представи отчета си и получи високи оценки за дейността си през мандата 2015-2019.Мариана Минчева представи мандатната комисия за която се оказа, че имаше легитимен вот.

В зала „Мелсас” областният председател  на БСП Стойко Танков също даде висока оценка на представения пълен отчет на работата на несебърската общинска конференция.

БСП- Несебър гласува  отчетите на анализа на политическата обстановка и от Десислава Николова и Петър Тодоров.

Предложените за местните избори за проекто общински съветници и кметове на съставните селища бяха представени от Пенка Аврамова.Кандидат-кметовете засега са: Христо Николов от Тънково,Тихомир Георгиев от Кошарица,Даниел Христов от Свети Влас.Обсъждат се за кандидати в Гюльовца, Оризаре и Равда.

Кандидатстват за съветници  ще бъдат: Петър Тодоров, Георги Желев,Пенка Аврамова,Георги Панчуков,Златка Христова,Трифон Говедарски, както и Тихомир Георгиев и Даниел Христов.Сред кандидатите за кметове и съветници са представители на различни професии и възрасти от съставните селища на общината.

2_029912468 За принос към партията на общинската организация на БСП  председателят на Общинския съвет на партията Димитър Топалов връчи грамота и плакет на Денка Войнова от Гюльовца.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *