New Imagecfwfqawwdwdqw

Кметът на Несебър връчи дипломите на 47 зрелостници

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


На стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СОУ”Любен Каравелов” – Несебър 47 зрелостници от Випуск 2016 получиха своите дипломи за завършено средно образование. Двама от тях завършиха с отличен успех – Габриела Димитрова и Апостол Тулев от XIIа кл.

 

В своето обръщение към присъстващите Тодорка Желязкова – директор на училището изрази задоволство от факта,че всички допуснати до държавните зрелостни изпити са се дипломирали успешно с добри, много добри и отлични резултати. Тя пожела на добър път и успешна реализация в живота и припомни високите постижения на дванадесетокласниците на държавните зрелостни изпити, плод на упорития съвместен труд на ученици и учители. На матурата по английски език Веселин Богданов от XIIа кл, е с оценка отличен 6, отлична е и оценката по предмета като цяло – 5.51.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СОУ”Любен Каравелов”. Той пожела на всички продължат достойно по своя път, да следват своите планове и мечти и им препоръча да не спират да се учат и образоват.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2016 на несебърското учлище предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.

                                                    Мара МОМЧИЛОВА

 

 

Print Friendly

Автор: Мара МОМЧИЛОВА


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *