57485277_2648524301855852_9201520750786248704_o

Кои са препоръчителните туристически дестинации

Кои са препоръчителните туристически дестинации за представителите на различните зодии

Продължение

 

Везните обичат красотата, умереността и хармонията. За тях са подходящи спиращи дъха туристически дестинации, съчетаващи в себе си красота, спокойствие, чистота. Везните не обичат шумни места, тълпи от хора, мръсотия по улиците и хаос. Те са капризни и ако се почувстват стресирани няма да спрат да мрънкат. Предпочитат да пътуват с любимия човек или малка компания от близки приятели. Препоръчителни за тях дестинации са Австрия, Япония, Канада, Тибет, Фиджи. Но където и да отидат важното е да се чувстват емоционално удовлетворени и обгрижени от партньора си.

Скорпионът е екстремист по душа. Той умее да върви по ръба на бръснача и не се страхува да рискува в любовта, в работата и в живота като цяло. В пътешествията също не прави изключение. Би отишъл някъде, от където да скочи с бънджи или пък с парашут и междувременно да разгледа забележителностите. Държавите, които са препоръчителни за зодия Скорпион са Ангола, Доминиканската република, Панама, Замбия. Скорпионите се чувстват добре в близост до море или океан, защото са воден знак и това определено би ги заредило с нови сили.

Стрелците са най-големите пътешественици от целия зодиак. Те живеят за това! Дори бих препоръчала на представителите на тази огнена зодия да превърнат своето хоби в професия. Да бъдат гидове, да съставят маршрути, да търсят хотели, да закупуват изгодни билети – ето това е тяхната сбъдната мечта. Стрелците се чувстват щастливи, когато са на път и на тях препоръчвам да обиколят целия свят. Най-добре обаче ще се чувстват в Австралия, Чили, Унгария, Испания, Обединени Арабски емирства, Сингапур, Бангладеш, Кения, Камерун, Венецуела, Финландия, Южна Африка, Либия…Изобщо богат избор.

Козирогът е работохолик и рядко има време за развлекателни пътувания. Той пътува, но по-често по командировки. Бих им препоръчала да ходят на планина, независимо в коя държава е. България е с асцендент Козирог, затова е много подходящо да кръстосват родината ни винаги, когато имат възможност. Пример за търпеливо трудолюбие имат нациите на Литва, Босна, Словакия, Хаити, Бруней и на Козирога ще му допадне там. Да посетят също Индия, Судан. Важното е да се отпуснат, за да се насладят на пътешествието.

Подходящи дестинации за представителите на зодия Водолей са Иран, Русия, Сирия, Етиопия, Шри Ланка, Ватиканът. Изобщо страни, които са с бурно минало, а бъдещето им е неясно. Водолеите са непредсказуеми и могат да изпадат в крайности по време на пътуването – или радостно въодушевени от забележителностите, или избухват за дреболии. Обичат да пътуват с големи, шумни компании. По време на пътуването не се разделят с фотоапарата си и имат способността да уловят най-красивите гледки.

Рибите обичат спокойствието и екзотичните острови. За тях животът е вълшебство и вечна почивка на брега на морето. Съвършенството за тях е да лежат на плажа, да съзерцават синевата с замечтан поглед и коктейл в ръка…Подходящи за тях дестинации са такива с излаз на море, океан, езеро, река. Препоръчителни за тях са следните държави: Португалия, Египет, Тайван, Монако, Гана.

Това бяха моите съвети относно избор на туристическа дестинация. Държавите също имат собствен зодиакален знак, който се изчислява според датата на основаването им. Но истината е, че няма еднозначен метод за определяне хороскопа на държавите. Някои астролози използват дати от съвременната история, а други търсят назад в историята. Понякога историята е изкривена и пренаписана, което е подвеждащо за астролозите при построяване на астрологичната карта на държавите.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: +359896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

Facebook: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *