13102635_1076481162393515_4051103687574470319_n

Професии, подходящи за Телец и Везни

Професии, подходящи за представителите на зодия Телец, Везни или за хора със силна Венера  в хороскопа

 

Живеем в динамични и стресови времена, в които водещи са нашият социален статус и професионална ориентация. Все по-често виждам в ежедневието си хора, които така са се срастнали с работата си, че ако я загубят, ще загубят и своята единтичност.

Ще се чувстват празни, няма да знаят кои са. Често, упражнявайки неподходяща за нас професия ние трупаме вътрешно напрежение и вина към себе си, които излизат на повърхността като раздразнение или апатия. Губим искрата в живота си и усещането за смисъл.

Затова е важно да изберем работа, която ни харесва, отдава и ни прави щастливи. Всяка зодия е предразположена към определени сфери на трудовата дейност, затова и днес ще ви разкажа за онези професии, които ще направят щастливи представителите на зодия Телец и зодия Везни.

Венера е свързана с хармонията и любовта, съответно за Телците и Везните на първо място са предназначени професии в сферата на изкуството, танците, театъра, пеенето, музиката.

Чудесно би подхождала на този знак и заетост, свързана с поезията, литературата, която сама по себе си също е изкуство, което е свързано с мисленето и с езика. Венера има отношение и към сценичните изяви, но на първо място тя има една ключова професия – това е пеенето.

В астрологията под Венера е музиката като цяло, но само една Венера за професията музикант не е достатъчна. Задължително в картата трябва да има и силен Нептун. Хора, които са родени с Венера в Телец имат красив глас.Хора с Венера във Везни имат отношение към сцената.

Цялата мода, козметика, институтите за красота, модните салони – всичко това е под Венера. Търговията и производството на тези стоки: модни облекла, козметика. Затова ако имате силна Венера в домовете на кариерата и работата, това са подходящи за вас професии.

Телци се раждат в най-красивия сезон – пролетта, съответно и представителите на този знак са здрави, силни и често красиви хора. За Везните се знае, че са украшенията на целия Зодиак, затова фотомоделите са Венериански професии. Моделиерите също. Цяла категория в индустрията, свързана с развлечения от определен тип, също върви под Венера: дискотеки и клубове за танци и др.

Под Венера са всичките видове хуманитарни науки, най-често онези, свързани с изкуството /изкуствознание/ и др.

Ако сте Телец или Везни и мечтаете да станете лекар, насочете се към кожните болести. Медицината, свързана с Венера, е козметологията, дерматологията, гинекология.

Подходящи професии особено за представителите на зодия Везни са всички, които имат отношение към обслужването на брака. Идеалната работа за Венера е сватбата.

Ако пък сте завършили право и се чудите какво да специализирате, насочете се към бракоразводните дела.

Везните са прекрасни балансьори и от тях стават талантливи съдии и арбитри в спорове. Имат способността да погледнат трезво от двете стани на проблема.

Дипломацията също е подходяща за тях.

От Телците стават най-талантливите градинари от всички зодии. Те имат отношение към земята, природата, земята. Докосвайки се до нея, те се зареждат и се чувстват щастливи.

За да разберете дали имате акцентирана Венера в хороскопа си и кои са подходящите за вас професии, е нужно да знаете своите дата, година, час и място на раждане, да поръчате личен хороскоп при професионален астролог и да се насладите на времето прекарано с шепота на звездите.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.comили на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *