43705683_487999055011530_9144296964471390208_n

Професии, подходящи за представителите на зодия Везни

 

 

Везните са зодия, свързана с естетиката, добрия вкус, хармонията и взаимоотношенията, партньорствата. Сферите, където човек може да прояви тези свои качества са подходящи и за професионална реализация.

От Везните стават добри съдии, защото са хора, които могат безпристрастно да видят всички страни на ситуацията и да изслушат всяка гледна точка. Колебанието им се състои в това, че прецизират всички детайли, факти и обстоятелства и им трябва време, за да извършат коректно всичко това. Те претеглят всички „за“ и „против“ и държат на точния баланс. Силна тема в съзнанието им е справедливостта и категорично се стремят към нея.

Добра идея е да практикуват професии, свързани с изкуство. Красотата да бъде изразена чрез танци, пеене, театър е силата на много от хората, родени под знака на Везните. Венера, която е управител на този знак дарява Везните с мекота, нежност и изящност и вечно търсене и споделяне на любов. Всякакъв вид изкуство е подходящ за Везните, затова от тях стават талантливи дизайнери, коафьори, стилисти, моделиери, гримьори или бижутери. Удачно работно място за тях са модните и козметичните салони, както производството и търговията с козметични продукти, модни облекла и бижута.

Жените Везни са сред най – красивите в целия Зодиак, затова модният подиум е много добро място за изява като модели, манекени, фотомодели.

Везните имат усет към езика, поезията и литературата като цяло. С тази зодия свързваме хуманитарните науки, затова е добре да се насочат в тази сфера. Подхождат им професии като езиковед, поет или издател.

С Венера свързваме брака и Везните много добре ще се справят като сватбен агент и човек, който организира тържествени събития. Парадоксално, но от Везните излизат чудесни бракоразводни адвокати, Изобщо всичко, което има отношение към брака – от самото му сключване до неговото разтрогване е тяхно призвание и ще го вършат с лекота и удоволствие.

Ако сте зодия Везни и ви влече медицината, моята препоръка е да се насочите към дерматологията или гинекологията.

Тази зодия дава много талантливи дипломати и парламентьори – могат да лавират между двете страни, както да заглаждат всички остри ъгли с много мекота и усет към човека.

Ако пък обичате развлеченията и нощният живот и сте зодия Везни, работата в дискотека е много подходяща за вас. Може да ви хареса работа в клуб за танци, понеже обичате изкуството, притежавате пластичност и изключителна грация.

За да узнаете коя е най-подходящата за вас професия е нужно да се направи цялостен анализ на рождената карта, за да се види в кой знак и дом попадат Луната, Венера и Марс, а не само позицията на Слънцето. Прави се анализ на втори, шести и десети дом. Затова може да се обърнете към професионален астролог като за целта е нужно да му кажете своите дата, година, час и град на раждане, да се заредите с добро настроение и да се потопите в дебрите на науката Астрология.

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.comили на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

Снимка: Симеон Боев

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *