32314027_2021369541463505_727996557240041472_n

Парите и зодиите – как печели и харчи всеки знак от зодиака

 

Новолунието в Телец  на 15 май 2018 г. постави на преден план темата за парите, притежанията и изобщо материалните ценности. Все пак живеем в свят, в който основен мотив за действие са именно парите. Затова и темата тази седмица ще бъде за това как представителите на всяка зодия печелят и харчат. Кой знак е склонен да работи здраво за насъщния си и кой обича да харчи богатствата на ближния ще разберете от следващите редове.

За да бъде характеристиката пълна е нужно да се отчетат и много други астрологични фактори в хороскопа, но основната линия на поведение си остава знака на Слънцето в наталната карта.

Овенът взима всички блага от живота със сила и напор. Иска ли нещо отива и го взима. Роден за бизнесмен, Овенът е склонен да рискува и не е изкючено да претърпи финансов крах. Но и да започне отначало и да спечели отново богатсво за него не е проблем. Печели много и харчи бързо. Може да заложи всичко на една карта, защото е дързък и смел играч. Роден да ръководи, често е в управленския екип или има самостоятелен бизнес. Овните рискуват здравето си от пренатоварване.

Телецът е най-жизнелюбивият знак и съответно обича всички благини на живота – вкусна храна, качествена дреха от естествени материи, уютен дом, комфортна кола. Твърдо вярва, че му се полага най-доброто и здраво работи, за да го получи. Разумно борави с финансите си и винаги има заделени пари за черни дни. Не е стиснат, но не харчи безразборно. Умее да прави добри капиталовложения. Такъв човек е надежден и стабилен от финансова гледна точка.

Близнакъте комбинативен и предприемчив играч.  Умее да вади пари от няколко дейности едновременно и знае как да извлече полза от всеки и всичко. Това са хора, родени търговци и могат «на стар краставичар-краставици да продадат.» Боравят добре с информацията и могат да вадят пари от интелектуални дейности. Възможно е да има и периоди на нестабилност във финансите им, но техният комбинативен ум бързо ги изкарва от неприятностите.

Рак е доста материално ориентиран знак. При него е силно изявен инстинктът за самосъхранение. С цел оцеляване са склонни да трупат всички пари, което изкарат. Точно това им носи чувство за сигурност. За семейството и децата Ракът ще даде и последната си стотинка, но за останалия свят е откровен скъперник. Има невероятен нюх към обществените тенденции и може да вади пари в сферата на обслужването. Страхува се от провал като малко дете.

Лъвът е роден с корона на главата. Той от дете мечтае да бъде богат, а жизненото му мото е: «Аз искам!». С парите си купува престиж, блясък и много злато. Смята, че всичко му се полага по рождение. Парите, които изкарава са важна част от собствената му самооценка, затова държи вади добри средства. Ако няма други възпрепятстващи успеха му фактори, Лъвът е доста успешен във финансовите дела индивид, който предпочита да работи самостоятелно или на ръководен пост. Трябва да овладее страстта си да купува ненужни или помпозни неща.

Девата е практична и разумна във финансовите дела. Не обича да харчи за ненужни предмети, като стоките за бита не са в това число. Има определена нотка на скъперничество в характера им, но за хората, които обича не жали средства. Въпреки всичко това е ненадминат ценител на доброто обслужване и би си платил за него с удоволствие. Рядко рискува парите си, не е хазартен тип.

Пожелавам ви да откриете своето призвание и да работите това, което ви прави щастливи, а парите неминуемо ще ви последват и ще ви донесат самоувереност и наслада. Защото това е тяхното истинско предназначение.

За останалите шест зодии ще ви разкажа следващата седмица.

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.com или на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

Снимка: Данаил Димитров

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *