655-402-mf-se-otkaza-ot-formulata-si-za-opredeliane-na-minimalnata

Парите и зодиите/продължение/

Парите и зодиите – как печели и харчи всеки знак от зодиака

Везните е знак на партньорството и най-добре вади пари, когато е в съдружие. Това са хора, които ценят чуждите усилия и положен труд, което ги прави добри партньори за бизнес отношения. Везните не са разточителни и много добре могат да си правят сметката. Добре се оправят с финансите, умеят да уравновесяват бюджета си и да баласират приходите и разходите си. Могат да печелят от труд, в който използват естетическия си усет. Те обичат да създават красота. Трябва да бъдат внимателни при харченето на пари за скъпи и красиви вещи (напр.предмети на изкуството). Красотата е тяхната най-голяма сила, но е възможно да се превърне и в най-голямата им слабост.

Скорпионът е знак, който има отношение към парите. Това са хора със силен характер, които са безкомпромисни, когато става въпрос за пари. Пресметлив и съобразителен е във финансовите дела като има дарбата да управлява големи обороти или чужди ресурси, което му дава качества, подходящи за банкова и застрахователна дейност. Не споделя с никого своите бизнес намерения, което го прави отличен детектив, полицай от тайните служби, както и желание към сенчести сделки и мафиотски структури. Скорпионът смята, че парите му носят власт, затова е твърдо решен да натрупа състояние. Обича риска и може да заложи всичко на една карта. За хората, които обича обаче не жали пари.

Вечният оптимист на Зодиака, Стрелецът, е роден с вяра в себе си и е твърдо убеден, че ще се намерят пари за него в утрешния ден. Това е причината да харчи много без да се замисля. Има широки пръсти и не жали пари за скъпи вещи и вълнуващи преживявания. Тези хора са родени късметлии и въпреки, че не са пестеливи умеят да вадят прехраната си, че и доста отгоре. Печелят посредством висшето си образование и имат влечение към престижни професии. Могат да си поставят дългосрочни цели в бизнеса, които да преследват и постигат.

Козирогът е амбициозен и консервативен кариерист, който обича парите и иска на всяка цена да ги има и трупа, от страх за утрешния ден. Много се стархува от нищета и това го прави доста пестелив. Козирозите изкарават парите си с упорит труд и пот на челото и се отнасят доста сериозно към финансовите си дела. Материалисти са. Искат да подсигурят утрешния си ден, а парите им носят тази сигурност. Трупат активите си в недвижими имоти и земя. Не им искайте заем, те не обичат да дават.

Водолеят обича да работи в колектив, в големиорганизации и мащабни структури. Има изключително креативно и новаторско мислене, което му дава необичаен подход в изкарването на парични средства. Възможно е да прояви крайно неблагоразумие при харченето, но после пак успява да изкара пари. Водолеите имат интуиция към финансовите дела и дори да останат без пукнат грош, не се отчайват, а продължават напред и нагоре. Интересуват се от техника, компютри, иновации и тези сфери на трудова дейност са успешни за тях.

Рибите са алтруисти по душа и биха помогнали финансово на всеки, който ги помоли за помощ. Предоверяват се хората и така лесно могат да бъдат измамени. Но точно и сред Рибите се срещат доста изпечени измамници, които могат да изкарват прехраната си с мошеничества. Доста са щедри и за ближния биха свалили и ризата от гърба си. Рибите могат да вадят пари от дейности в сферата на изкуството, мореплаването, фармацията, алкохола, хомеопатията, психологията. Не са много надеждни и стабилни във финансовите дела.

За да се определи цялостния потенциал на човек във финансовата сфера от живота му е нужно да се анализират и други фактори в хороскопа. За това трябва да знаете своите дата, година, място и час на раждане и да се обърнете към професионален астролог.

 

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.comили на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *