12-glasuvane3-150x112

Местни избори 2019 -астрология и водещи тенденции

Местни избори 2019 –

водещи тенденции и прогноза за месец октомври 2019 г.

 

DSC03196Актуалната тема за месец октомври за местните избори в нашата страна на 27.10.2019. Социолози, политолози, икономисти се мъчат да прогнозират развоят от тях. Всички медии ежедневно бълват предизборна агитация и всяко второ телевизионно предаване е с именно такава насоченост. Въпреки активността на кандидатите и волята на политическите сили е добре да се запознаем с позицията на звездите през този период. Именно те – планетните влияния- са външните условия, които „позволяват“ на дадено събитие да се случи или не.

Предлагам ви кратък анализ за месец октомври, който ще ни насочи към общите енергии, които „текат“ в конкретния период.

Още от 3 октомври започва да се усеща плутоническата енергия, когато Меркурий влиза в зодиакалния знак Скорпион. Това дава напор и агресивност в контактите, но пък е доста добра позиция за аналитични дейности. Именно Плутон и Скорпион се свързват с политиката, символ на силата на колективната енергия и властта. Но понеже Марс е във Везни конфликтността в общуването и предизборната агитация няма да е демонстративно агресивна, а по-скоро с подмолна и с удари под кръста. Добре е кандидатите да са нащрек, защото са възможни изненади от всякакво естество.

Втората половина на месеца е доста напрегната и трудна. От 23 октомври Слънцето влиза в Скорпион и става все по-голяма концентрация на плутоническа енергия. Напрежението става все по-голямо и успех ще имат онези политически партии, които ще заложат в предизборната си капания на гражданските свободи и се съобразяват с волята на хората. С Новолунието на 27 октомври се случва и опозиция на Слънцето с Уран, което носи стремеж към независимост, бунт.

От 25 октомври до 31 октомври носят аварийност – проблеми с техниката, с авиацията. Могат да се случат непредвидени изненади в деня на изборите, както и доста технически проблеми. Защо? Планетата на комуникацията и взаимообмена на информация влиза в ретроградна фаза на 31 октомври, но ретроградността започва да се усеща няколко дни по-рано т.е. точно около деня на изборите.

Нещата, които се започнат в тези дни най-вероятно ще се променят, предоговорят, забавят. Може да има отказали се кандидати, както и отказали се да гласуват избиратели. С една дума няма да имаме окончателен резултат този ден.

Две тежки енергии се съединяват в едно – Сатурн и Плутон и това е аспект, който се случва през 2020-2021 г., но тяхното влияние се усеща още в края на 2019 година.  Това съединение носи много насилие, кризисни ситуации, смъртни случаи, желание за разрушение. Това е колективна енергия, която ще окаже влияние в световен мащаб.

Съвпадът на тези две планети се е случвал в период на значими обществени промени. Такъв аспект на небето е имало около Първата и Втората световна война.

Към февруари 2020 г. към това се съединение се присъединява и Юпитер, което може да доведе до нова вълна в социалните процеси. Този планетарен аспект ще засегне ключова зона в хороскопа на България (съвпад с Асцендента), което е индикация за големи премени в нашата държава през близките 5 години. Излизаме от труден период (зоната на стационарност на Сатурн), което е положително.

Очакванията са, че икономическата обстановка в нашата страна да върви към подобрение като това ще се усети фактически около 2024 година. Тенденцията е и за промяна във външната политика на страната ни.

Това беше моята интерпретация на звездните влияния през месец октомври. Пожеланията ми към всички кандидати за политически постове да проявят разум, мъдрост и човеколюбие, защото идват времена, в които всичко се „награждава“ според заслугите.

GAB_5045Автор: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

                                                                                  Facebook: @astrologyconsulthoroskop

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *