DSC03196

Луната – ключ към вътрешния ви свят

Бел.ред.:Чаровният сътрудник на сайта „Несебър нюз“ Валя Радиева-Маренова  бе наградена на честването за 15-та годишнина  на сайта от неговия собственик Красимир Косев

/Продължение/

Както ви разказах миналата седмица знакът на Луната в рождената ви карта е също толкова важен, колкото и самата ви зодия (знакът на Слънцето). Луната показва най-съкровените ви потребности, лични нужди, мястото, където се чувствате у дома и можете да се отпуснете. За всеки човек тези потребности са различни, затова и реакциите на хората са различни. Но в основата на всичко стои дълбоката често несъзнавана нужда. Именно това показва знакът на Луната в индивидуалния хороскоп.

В продължението днес ще ви разкажа от какво най-съкровено се нуждаят хората, родени в останалите шест зодиакални знака на Луната.

Хората, родени с Луна във Везни имат потребност от мир и спокойствие, от любов и партньорски отношения. Те искат да имат с кого да споделят. Обичат да общуват, но не в големи компании, а в тесен кръг с познати и любими хора. Отдръпват се от рязко и грубо поведение. Търсят любов и красота в живота. Хора естети.

Луна в Скорпион прави притежателя си изключително проницателен. Като детектив успява да долови невидимите връзки между хората и да запази невъзмутимост и в най-трудните ситуации. Това са хора, които имат нужда от страст в живота и любовта, активност и драматизъм. Сексът също е една от силна тяхна потребност и е добре да не се лишават от него за дълго.

Онези от вас, които са родени с Луна в Стрелец имат най-голяма нужда от пътешествия, свобода и цел. Не оставайте за дълго в затворени помещения и ограничаващи ситуации! Пътувайте по света, четете книги, трупайте нови знания, учете чужди езици! Имате нужда от усмивки, слънчеви лъчи и позитивни приятели, с които да споделяте своите философски прозрения по време на поредния туристически тур.

Луната в Козирог дарява притежателите си с трудолюбие. Това са упорити хора, които взимат кардинални решения и никой отвън не може да им повлияе. Имат потребност от работа. Не обичат да бездействат и се чувстват спокойни, когато се заети. Сериозни и отговорни са. В зависимост от други аспекти в рождената карта могат да се стремят към кариеризъм. Като цяло са хора, които искат да се катерят нагоре към върха бавно и методично.

Луната във Водолей дарява притежателя си желание за самостоятелност. Това са хора, които имат нужда от свобода и лично пространство. Всичко, което го ограничава ще им донесе раздразнителност и нервност. Те изпитват потребност от това да бъдат част от колектив, а жаждата им от общуване ги прави хора, които имат много приятели познати. В компания се чувстват добре.

Хората с Луна в Риби са доста възприемчиви към чуждите емоции. Усещат всяко емоционално състояние независимо дали това на близките или на напълно непознати. Доста уморително е за тях, затова имат огромна потребност от уединение. Нуждаят се от спокойствие, тишина, душевен мир, да се обърнат към себе си. Могат да постигнат вглъбяване по различни начини – медитация, творчество, слушане на музика. Да внимават да изпаднат в крайности и да търсят бягство от реалността чрез алкохол или наркотици.

Това беше описание на нуждите на хората спрямо знака на Луната, а за да разберете къде попада вашата рождена Луна можете да научите ако си изготвите индивидуален хороскоп.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

Facebook: @astrologyconsulthoroskop

Снимка: Фото студио G

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *