655-402-agneta

Зодиите и любовта

 

В този материал ще ви разкажа как всяка една зодия изразява това чувство към любимия човек и съответно какво да очакваме от спътника си, за да се чувстваме обичани. Ще ви дам кратки насоки каква изненада, подарък или жест да направите за партньора си за Деня на влюбените 14 февруари.

Овенът се влюбва бързо и обича страстно. Това важи както за мъжете, така и за жените. От всичко най-много обичат съревнованията и изпитват истинско удоволствие да се борят за обекта на своите чувства. Колкото повече усещат съпротива, толкова по-страстно се впускат в преследване на „плячката“. Овните са самоуверени и харесват силни партньори, затова не им отстъпвайте и не се страхувайте да заявите себе си и своите потребности честно и открито. Те ще оценят това и ще бъдат щастливи да сбъднат желанията ви. Овенът може да се превърне в кротко агънце, когато е влюбен, а щом реши, че е намерил своята достойна половинка е изкючително верен и грижовен. Склонен е на жертви в името на любовта.

Изненадайте своя Овен с романтичен ски уикенд в Банско или Боровец, където си направете скоростно летене по пистите. Ако нямате време за това едно марково термо бельо също ще бъде перфектен подарък за спортните Овни.

Много е лесно да доставите удоволствие на един Телец. Представителите на този знак най-много от всички умеят да се наслаждават на даровете на материалния свят. За мъж Телец е казана сентенцията: „Любовта на мъжа минава през стомаха.“, но същото важи с пълна сила и за жената Телец. Обичат стабилността в живота и ще се влюбят в човек, който им носи спокойствие и сигурност. Обмислят добре всичко преди да предприемат крачка към обекта на своите чувства. Покават любовта с жестове и действия…ще ви поправят счупената брава на вратата например. Търпеливи и верни партньори са, но не предавайте доверието им, защото гнева им е страшен.

Изненадайте своя Телец с вкусна вечеря и отбран сорт вино, марково бельо или златно бижу. А може и пуловер от естествена тъкан.

Близнаците са ментален знак и бързо влизат в контакт. Но за да се влюбят във вас трябва да ги впечатлите с интелект. Имат склонност да търсят нови преживявания и бързо да губят интерес, затова е цяло геройство да задържите вниманието им върху себе си. Могат да се влюбят във вас посредством разговори – ако сте достоен събеседник, изобретателен ухажор и любовник без задръжки ще спечелите сърцето им. По-трудно е да ги задържите за по-дълго до себе си. Бъдете находчиви и непрестанно стимулирайте ума им.

За деня на влюбените им подарете книга, пътешествие, билет за концерт или всичко, което ви хрумне, но го поднесете по незабравим и оригинален начин.

Раците са чувствени и когато се влюбят, дълбоко се привързват към обекта на своите чувства. Обичат да се грижат по майчински за своите половинки независимо дали са жени или мъже. Те са мили и най-прекрасното им качество, че приемат недостатъците на партньора съвсем спокойно, защото осъзнават, че и те самите са несъвършени. Обичат да мърморят, но често са склонни да крият истинските си чувства под дебелата рачешка черупка. В домашна обстановка и защитена среда могат да бъдат много по-открити и да покажат нежната си същност. Щом един Рак се грижи за вас майчински, значи, че е влюбен. Казвайте им, че ги обичате, галете ги, окуражавайте ги и ги подкрепяйте – така ще се сдобиете с верен и надежден партньор, който ще бъде ваша непоклатима опора.

Подарете им романтична вечеря у дома или спа уиекнд за двама. А защо не и мека памучна пижама.

Царствените Лъвове са родени за любов. За да накарате Лъв да се влюби във вас, трябва да му покажете, че е център на вашия живот и да се възхищавате на всчико, което е. Собственият им блясък е много важен и ще изберат партньор, който да е достоен да върви до тях. Вие трябва да се авторитетни, красиви, престижни и величествени, но не колкото тях естествено. Важното е да не ги засенчвате. В замяна ще се сдобиете с един достен и великодушен партньор, на който винаги да разчитате. И мъже, и жени Лъвове имат организационен и творчески талант, който могат да проявят във всяка една сфера на живота си – от домакинстването и готвенето в кухнята до отглежането на деца.

Подходящ подарък за любимия Лъв? Е,  по-добре ги попитайте от какво имат нужда. Те харесват скъпи и стойностни неща и не изпитват никакво неудобство да си ги поискат от половинките, защото искрено вярват, че ги заслжават.

За да разберете дали една Дева е влюбена във вас обърнете внимание дали ви критикува. Това са хора, които виждат всеки един детайл, наблюдателни и аналитични са. Щом ви критикуват значи са отделили време да ви изучават и са харесали това, което са открили във ваше лице. И показвайки недостатъците ви, те искрено вярват, че ви помагат да станете съвършени. Девата трудно избира партньор, защото има високи изисквания и често поради тази причина остава сама. Но ако се обвържат с някого са изключително надеждни партньри. Ако искате да запазите любовта помежду си показвайте на своята Дева, че имате нужда от нея. Тя иска да е полезна за вас, за колегите, за хората.

Девите не са хора на чувствата, затова и подаръците за тях не е нужно да бъдат романтични, а по-скоро практични. Инструменти за бита, кухненски уреди, книга, портфейл, колан…всичко, което имат нужда в момента е добро попадение.

Везните са „влюбени в любовта“. За да впечатлите една Везна първо трябва да изглеждате добре на външен вид – елегантно облекло, стилна прическа, излъскани обувки. След това трябва да имате добър маниер на поведение, вежлив изказ и мек тон. Везните не обичат грубостите и обидните думи, затова ако искате да ги впечатлите, въздържайте се от това. Те обичат флирта. За тях това е любимата част в играта и са изкусни в нея. Не забравяйте, че са доста капризни и ще се налага да се съобразявате с непрестанните им претенции. Но за сметка на това ще имате до себе си човек, който винаги ще е готов да обсъжда проблемите с вас, да взаимодейства и хармонизира обстановката, благодарение на вродения си усет към баланса.

Жените Везни са „бижуто“ на Зодиака, имат фин и изтънчен вкус и отделят много време за разкрасителни процедури, затова им подарете ваучер за фризьор, маникюр, педикюр или козметик. Както жените, така и мъжете обожават задушевните разговори на четири очи, затова романтична вечеря на свещи в изискан ресторант е прекрасен подарък за 14-ти февруари.

Скорпионите обичат страстно и бурно. Харесват крайностите, затова са им присъщи драматични обрати в любовните отношения. Сблъскват се често със сцени на ревност и желание за отмъщение ако бъдат наранени. Много са сексуални и използват секса, за да имат влияние и контрол над партньора. За тях любовта е еротична, свързана с болка, страдание и трансформация. Любовта, за да е истинска (според тях) трябва е свързана с изпепеляващи чувства, след края на аферата човек никога няма да е същият. Жената Скорпион е „жената-вамп“, а мъжът Скорпион е човек, можещ да рискува – в любовта, в бизнеса или в спорта.

Въпреки всички тези предразположености в любовните отношения смея да твърдя, че това са сериозни и стабилни партньори, които са силно магнетични и доста устойчиви в кризисни ситуации. Смелостта им е пословична и ако ви обичат ще имате до себе си наистина достоен партньор.

Подарете им еротично бельо, детективски роман или незабравимо изживяване, свързано с това да изпиташ себе си.

Стрелецът е типичният Дон Жуан и това се отнася и за двата пола. Набележат ли си мишена, вадят стрелата и не се колебаят да стрелят право в целта. Повалят ли мишената – вадят новата стрела. Докато не срещнат човека, който да ги укроти и покори…

За да покорите един Стрелец обаче не е лесно, но не и невъзможно. Те търсят човек, с който да споделят своите пътешествия и духовни търсения. Искат той да е прям и искрен, защото и те са точно такива. Искат да бъдат уважавани и оценени от партньора заради достойнствата си, които сами определят като многобройни и разностранни. И ако сме откровени – това наистина е така. За да ви обърнат внимание трябва да сте авторитетни, самоуверени и престижни. Трябва да ги впечатлите със знания и…социално положение. Но най-много желаят да имат до себе си спътник, с който да обиколят света!

Няма да ми омръзне да посочвам трите любими неща за Стрелеца – пътешествия, животни, знания! Подарете им ги за Деня на влюбените!

В живота на един Козирог може да има безброй любовни похождения, но влюбят ли се, то е за дълго. Гледат сериозно на човека, с когото са решили да споделят битието си и понякога са като „кон с капаци“. Понасят стоически тегодбите във връзките си

За Козирога светът се случва по точно определени правила и се чувства длъжен да ги спазва и контролира. Той обича всичко да предвиди и управлява, затова за него е изключително трудно да приеме изненадите. А любовта е сфера от живота ни, която е пълна с промени и това изключително много обърква земния и логичен Козирог. В любовните дела Козирогът действа бавно, последователно, настойчиво и уверено. Веднъж решил ли е, че вие сте човекът за него, той ще направи всичко възможно да ви спечели. Въпреки, че встъпва късно в брак, това е надежден и верен партньор, който с времето се превързва все повече към половинката си. Имат високо развито чувство за дълг към човека до себе си и ако нещата не вървят във взаимоотношенията, ще направят всичко по силите им да спасят връзката. Козирозите не демонстрират чувствата си. Имат трезв ум, хладно държание. Проблемите в любовта при тях идват от прекалената им сдържаност и склонността им да доминират.

Козирозите са практични, затова и ще оценят подарък, който ще е полезен за тях…в работата. Биха се зарадвали и на екскурзия в планината, защото обичат да катерят върховете в прекия и преносен смисъл.

Не е трудно да се влюбиш във Водолей. Те са умни, забавни, свободолюбиви,  но и много горделиви. Имат висока оценка за себе си и съответно търсят достоен партньор. Смятат, че заслужават най-доброто. Половинката им трябва да е интелигентна, красива, забавна, независима, общителна… уникална. Ако целуват някого, то трябва да е принц (принцеса)! Като въздушен знак хвърчат във небесата, идеализират любовта и понякога остават разочаровани от реалността. Трябва да са на ясно, че идеална любов и връзка не съществуват. Ориентирани са към човечеството като цяло, а не към отделната личност, което е пречка за личните връзки. Трябва да се научат да приемат недостатъците на човека до себе си иначе рискуват да останат сами. Спрягат ги за нестандартни и инакомислещи, но истината е, че са изградили в ума си твърди убеждения и модели, които много трудно могат да променят поради големия им инат. Добре е да слязат на земята . Склонни са на рискове в любовта и харесват непредсказуемите партньори. Затова им подарете романтична изненада! Те са непоправими романтици затова им подарете такова изживяване- серенада, вечеря на свещи, уикенд за двама в откъснато от цивилизацията кътче на България!

Представителите на зодия Риби са чувствени и чувствителни хора. Когато се влюбят изпитват нужда да се слеят с обекта на своите чувства и биха жертвали себе си в името на своето партньорство.  Вродената им сензитивност ги прави много възприемчиви към чуждите емоции. Това доста ги натоварва и го изкарват от себе си чрез неприятно за околните мрънкане и недоволство. Добродушни и мили са, но и доста непредсказуеми. Ако се влюбите в Риби ще ви е нужна огромна доза търпение и постоянство, за да спечелите сърцето им. Изключително хлъзгави са и точно, когато си мислете, че ги държите в ръцете си, те неуловимо се изплъзват. Смятат себе си за неразбрани от околните и искат да са единствени и неповторими за партньора си. Дайте им  това усещане! Дайте им увереност, че са всичко за вас – обгрижвайте ги, прегръщайте ги и им казвайте всекидневно, че ги обичате! В замяна ще получите верен и мъдър спътник в живота, който ще бъде до вас в най-тежките  житейски изпитания. Трудно допускат някого до себе си, но битката за тяхното сърце наистина си заслужава! Ако ви допуснат в своя свят ще се изненадате, че попадате във вълшебна приказка на непознати изживявания…

За Деня на влюбените им  подарете изживяване – дали ще е романтична вечеря, книга на любовна тематика или чаша с изрисувани сърца няма значение. Важното да им ги поднесете с много нежност и да оставите у тях усещането, че са единствените притежатели на вашето сърце.

Желая ви любов!

 

ValentinaАстролог: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

                                                                                  Facebook: @astrologyconsulthoroskop

Снимка: Velislava Kovacheva photography

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *