67059306_2342949815954408_7737246273639546880_n

Астрологът:Как понасяте изолацията ?

Как понасят изолацията представителите на дванадестте зодиакални знака?

GAB_5224Днешната ми статия е провокирана от неприятно изживяване в битието ми през последните десет дни. Синът ми се разболя и се наложи да постъпим в болница. Останахме двамата, откъснати от света в стая с един прозорец с решетка. От активния живот, който водихме досега се наложи да се ограничим в пространството между тези четири болнични стени.

Няма да говоря за тревогите ми като майка за здравето на детето (това е отделна тема), а по-скоро за това как се преживява изолацията от хората. Чисто психологически може да се каже, че това зависи от темперамента, от вродени и/или придобити способности като търпение, себеуспокоение, но като че ли най-важната от тях е дали човек е способен да остава сам със себе си.

Астрологически погледнато има зодиакални знаци, които изначално им е по-лесно да се справят с уединението и днешният ми анализ ще се базира на архетипните качества, присъщи за дванадестте зодии. Естествено зависи много от индивидуалната карта на човек, която се построява според часа на раждането му.

Зодия Овен – Много трудно понася изолацията. Това знак, свързан с активността и стоенето на едно място може сериозно да изкара извън релси. Най-вероятно ще правят лицеви опори и коремни преси по цял ден.

Зодия Телец – Представителите на този знак са много търпеливи и устойчиви. Могат да останат дълго време в уединение стига да имат мотивация за това. Ще им липсва контакта със земята, природата.

Зодия Близнаци – Няма да им е лесно да бъдат затворени особено ако нямат интернет и телевизия. Могат да прекарат известно време в изолация ако имат телефон, който денонощно да ги свързва със света навън. Книгата е чудесен заместител на самотата.

Зодия Рак – Представителите на този знак могат да бъдат много издържливи в това отношение особено ако това касае семейството им. Биха направили всичко за него…

Зодия Лъв – Много е трудно за огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) да бъдат в затворено пространство без контакт със слънчевите лъчи. Жизнената енергия на Лъва се определя от количеството слънчева прана влязла в организма му. Най-лесно от трите знака с изолацията се справя Лъва, въпреки непрестанното мърморене.

Зодия Дева – Девата е велик анализатор и ако трябва да прекара определено време в изолация е премислил всички плюсове и минуси на ситуацията. Освен това много държи на здравето си. Ако трябва да премине през болничен престой например би го издържал стоически, защото така е правилно.

Зодия Везни – Везните са знак, свързан с общуването и баланса. Лесно ще се разстроят ако трябва да останат в изолация за дълго време. Ако любимият им човек е до тях обаче, могат да понесат почти всичко.

Зодия Скорпион – Хора на крайностите са и биха пристъпили всички граници особено своите вътрешни ограничения. Ако решат могат да изтърпят много, ама много продължителна изолация и в следствие на нея да трансформират себе си. Стига да решат.

Зодия Стрелец – Почти е невъзможно да затворите Стрелеца между четири стени – със сигурност ще избяга. Ще направи всичко възможно да не попада в подобни ситуации.

Зодия Козирог – Търпеливи и устойчиви хора са и това донякъде ще им помогне да не се сринат психически ако се наложи да стоят затворени.

Зодия Водолей – Ще изкъртят решетките ако ограничите свободата им! Трудно биха понесли затворените пространства за продължителен период. Дори е възможно да получат нервен срив.

Зодия Риби – Да потъват в собствения си свят е тяхно основно качество и дори е възможно да не усетят кога са минали дните на изолация. Потапят се надълбоко и забравят за реалността, която ако не е така привлекателна, би ги спасило.

Това е кратка обща интерпретация на всички зодии по настоящата тема, но да не забравяме, че в живота на човек се случват периоди на подобни изживявания и независимо от нашия слънчев знак, ако дисциплинираме в себе си определени качества, ще съумеем да преживеем изолацията. И да бъдем добра компания сами за себе си.

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

                                                                                  Facebook: @astrologyconsulthoroskop

Снимка: Vasil Nanev Photography

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *