24796550_1895215093841538_2632057754714438226_n

АСТРО:Как да вляза под кожата на шефа?

 

Всеки иска да е любимец на шефа-по обясними причини. Но не на всеки му се получава това. Има хора, каквото и да направят все не заслужават одобрение, повишение и похвала от ръководството.

Астрологията е прекрасен инструмент, който помага да изготвите стратегия за достигане бързо и трайно до сърцето на шефа.За целта е необходимо единствено да знаете неговата зодия и да прочетете следните препоръки:

Шеф зодия Овен– Лидери, вождове, ръководители-те са родени да водят, затова това е най-срещаната зодия сред шефовете. Това са хора състезатели.Много често влизат в офиса и крещят. Агресори. Всяват страх, когато са гневни, а това е доста често. Истината е, че в душата си непораснали деца въпреки, че изглеждат зрели и солидни. Добродушни са и се възползвайте от това, но след като бурята отмине. А тя ще отмине така бързо, както е дошла. Когато говорите с тях, ги гледайте право в очите, не увъртайте, говорете открито и честно. Овните са доста интуитивни и усещат фалша.Не обичат подмазвачите, а смелите играчи. Демонстрирайте смелост и достойнство и ще ги спечелите на ваша страна.

Шеф зодия Телец– Изключително спокойни и търпеливи, говорят тихо, действат  меко и деликатно.Не обичат грубостите, но внимавайте да не ги ядосате-яростта им е огромна и наказанието голямо. Те обичат благата на живота-вкусната храна, старото вино, красивата жена, кола, къща. Обичат парите, защото им носят комфорт. Винаги трябва да подхождате към шефа си Телец с комплимент, добра дума, похвала за добре свършена работа или за новата прическа. Или да му донесете домашно приготвен кейк.Телецът не може да устои на жестовете, затова когато се размекне-поискайте нещо в замяна и не се съмнявайте, че ще го получите.Но бъдете внимателни:ако предадете доверието му, Телецът няма да ви прости лесно.

Шеф зодия Близнаци – Пълен с безкрайно много идеи и предложения, с които занимава абсолютно всички колеги, служители, началници, многобройните си приятели и познати, съмишленици. Една идея могат да представят по хиляди начини, в зависимост от това, за кого е предназначена. Ненадминати са в разговорите и преговорите като основната им цел е да имат изгода. Така, че подходът към шефовете Близнаци трябва да е добре обмислен и нетрадиционен. Въоръжете се с куп нови предложения, както и с информация от кухнята. Шефът ви трябва да има изгода от вас, за да може да чуе и изпъни и вашите искания. Защото в ума му всичко е сделка.

Шеф зодия Рак–За да му се харесате, всеки път когато разговаряте, първо го попитайте за семейството му, а чак след това за служебните теми. Раците са много инфантилни и раними. Лесно се обиждат, затова внимавайте да не нараните нежната им душа. Отнасяйте се с майчина загриженост и трепет към тях и те ще ви отговорят със същото, защото носят добро сърце. Имат склонност да правят от мухата слон, преувеличават. Ако имате проблем, който трябва да решат, не отлагайте, а действайте веднага, защото бързо могат да променят решението си.

Шеф зодия Лъв – Родени за ръководители от всякакъв ранг. Обичат да ги ласкаят, затова преди да поискате нещо от тях, започнете с комплимент. Великодушни са и не са злопаметни, но имат тенденция да прехвърлят собствените си задължения върху вас, затова любезно се научете да поставяте граници. Имат огромна потребност да превъзхождат другите, затова по никакъв начин не ги засенчвайте. Искат от всичко по много-слава, пари, постижения. Това ги прави перфекционисти, но внимавайте да не е за ваша сметка. Възхищавайте им се, одобрявайте ги, смятайте ги за герои и ще видите как ще ви толерират и покровителстват.

Шеф зодия Дева–Педанти. Обичат закона, правилата, инструкциите. Затова ако искате нещо от тях просто трябва да не излизате извън границите на закона. Изключително разсъдливи и пресметливи са и решения взимат след детайлен анализ.  Не са склонни да взимат емоционални решения, затова чувствените излияния пред тях са излишни.Достатъчно е да им представите неоспорими факти и твърди аргументи и думите ви ще бъдат чути. Когато говорите с тях се дръжте непринудено, но внимавайте да не ги засегнете, защото са доста обидчиви. Ако ги похвалете за добре свършената им работа, ще ги спечелите на своя страна.

 

Шеф зодия Везни – Възпитани и приятни хора, не обичат кавгите и агресията. Обичат красотата във всичките й форми, хора естети. За да имат добро мнение за вас на първо място трябва да се добре облечени и поддъражни и с добри маниери.Най- силно впечатление им правят първата среща, първият контакт с човека. Външно изглеждат много меки и пластични, но отвътре имат невероятен стоицизъм и дисциплина. С усмивка на уста могат да ви уволнят от работа.Когато искате  нещо от него се дръжте меко, спокойно, логично и аргументирано. Никога не им повишавайте тон. Те ще оценят проявената любезност и няма да я забравят.

Шеф зодия Скорпион–Изключително силен характер. Притежава вродена проницателности добра памет. В контакта си с него трябва да запазите спокойствие и самообладание, добре да слушате и да задавате въпроси. Шефа Скорпион не обича слаби събеседници, затова не бъдете прекалено кротки и снизходителни към тях. Въпреки тяхната неотстъпчивост и настъпателен маниер на поведение вие трябва да сте достоен опонент и той ще го оцени.Той обича сам да задава тона и да води разговора, а събеседникът трябва да бъде добър и внимателен слушател. На тях трябва да им се задават въпроси, на които те с радост и благодарност ще отговарят.

Шеф зодия Стрелец–Обича да го хвалят. Държи се авторитетно. При общуване с него трябва да бъдете справедливи. Правдата е важна за тях.Началото на разговора трябва да е свързано с някоя от любимите му теми: пътешествия, животни, философия. Те са откровени и очакват същото от другите.Говорете директно, без заобиколки и го гледайте в очите. Своите идеи предлагайте като цели и не се страхувайте да им поискате помощ-те обичат да покровителстват и помагат на служителите си. Дръжте се с достойнство и демонстрирайте уважение- това е най-прекият път към сърцето на Стрелеца.

Шеф зодия Козирог–Изключителен реализъм и стремежът към реда поражда в него силно желание всичко да предвиди. Иска да си организира работата си по строги правила. Не обича промените и изненадите. Винаги избягва спонтанните решения. Максимално предпазлив е и от тук идва неговата отговорност, дребнавост и педантичност. Непоклатим авторитет е. Когато общувате с шеф Козирог бъдете уверени и настойчиви, а ако искате да прокарате своя идея се заредете с търпение и действайте бавно и методично. Трябва да бъдете доброжелателни и сдържани към тях, особено ако водите делови разговор или подписвате договор. Никога не изисквайте от Козирога моментален отговор, защото рискувате също толкова бързо да получите „НЕ” за такъв. Задълженията си изпълнява изключително съвестно, което очаква и от своите служители.

Шеф зодия Водолей –Странна птица е, но общува с вас като с равни. Допитва се до служителите си и свиква съвещания за дори незначителни поводи, защото е екипен играч. Решенията обаче взима сам.Съветът тук е да се държите с него открито и честно.Гледайте да му се харесате и винаги действайте бързо, защото решенията си шефа Водолей сменя внезапно. Не забравяйте, че винаги ще намери аргументирано обяснение за действията си, а вашите доводи за миг може да обезцени. Не се опитвайте да спорите с него-много своенравен е и упорито отстоява своето.Голям инат е и рискува много.Обича да бъде като баща на своите подчинени, вниква във всичко, дори в личния им живот.

Шеф зодия Риби – Много емпатичен и състрадателен е. Много трудно отказва особено ако изпитва жал към вас. Не може да устои на сълзите ви и с радост би ви помогнал. Хората обичат да му споделят и ако искате да се съгласи с ваша идея, говорете вдъхновено и аргументирано в задушевна и доверителна обстановка. Много са интуитивни и въпреки външната си мекота, винаги усещат фалша. Затова не ги лъжете. Ако спечелите доверието им на практика бихте получили всичко, което желаете.Но ако упражните дори и минимален натиск към тях, ще им видите гърба.Или той вашия.

……………………………………………

valentina-marenova-horoskopiАстрологията е наука и прекрасен инстумент, който помага на хората да опознаят себе си, да научат какъв е учебният план в живота им и да използват максимално ползотворно потенциала, който имат в картата си.

Валентина Радиева – Маренова изучава астрология от 2012г. към астроцентър Урания официален представител на Московската академия по астрология. Изготвя индивидуални хороскопи – анализ на рождената карта, прогнози, партньорски хороскоп.

Можете да свържете с нея на страницата й във Фейсбук: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/.

vmarenova@gmail.com

 

Print Friendly

Автор: Автор: Валентина Радиева-Маренова


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *