52560_154994791209444_2555643_o

„Аз притежавам!“ – е девизът на Телеца

„Аз притежавам!“ – е девизът на Телеца. Той иска да има от всички земни благини и прави всичко, за да постигне целта си. За разлика от Овена, Телецът забелязва, че на света има и друг човек. Затова Телецът дели нещата в света на „мои“ и  „твои“. Ако е решил, че вие сте негов приятел, любим, партньор и т.н. ще се радвате на силна привързаност, преданост и толерантност.

Телци се раждат през пролетта. Тогава, когато всичко живо се събужда от зимен сън, разтваря се, разцъфва и започва нов живот. Денят започва да расте, а с него се увеличава и радостта в душата. С пролетта усещаме и новата енергия, носеща  оптимизъм и вдъхновение. Затова и хората родени под зодиакалния знак Телец са способни да се наслаждават на материалните блага в най-голяма степен.

Те ценят и ползват благините на природата с чувствено удоволствие. За тях е важно да си хапнат вкусно, да си купят скъпа дреха, да имат луксозна кола, къща. И не защото искат да се показват, а защото залагат на качеството, държат на естествените материи и комфорта. Обичат да си доставят удоволствие и с всичките си сетива да „попиват“ живота. Това е зодията, която най-пълноценно се наслаждава на секса и плътските ласки.

Телците много обичат природата, земята. Дали ще прекопават градинката на село или ще гледат саксийни цветя в апартамента си живата природа обезателно присъства в бита им.

Като земен и фиксиран знак Телците излъчват спокойствие и стабилност. Ако спечелите доверието им те ще ви бъдат опора и гръб, ще ви защитават и подкрепят и няма да ви изоставят в труден момент. Това са хора стожери, надарени с физическа сила, непоколебима устойчивост и стабилна ценностна система.

Не се доверяват лесно, подозрителни са към всичко ново и винаги се стремят сами да се уверят в истинността на дадено твърдение. Презастраховат се и се стараят тила да им е защитен. Личната им опитност е много по-важна от чуждите мнения, идеи и твърдения. А уверят ли се в нещо, няма сила, която да ги разколебае, сами за себе си са авторитети.

Не се залъгвайте обаче от привидното им спокойствие. Могат да изглеждат много мили и толерантни, търпят дълго и отлагат, но ако ги предадете и разочаровате могат да бъдат много отмъстителни. Тяхната сила ще ви връхлети и помете! Търпят дълго, отлагат много, могат да простят обидите, но никога няма да ги забравят.

Не заставайте на пътя на Телеца към целта му! Наумил ли си е нещо, той категорично го постига. Неговата силна воля, постоянство и упоритост са качества, които му помагат за успех в живота си. Въпреки, че често са смятани за прагматици и хора, стремящи се към материален комфорт след представителите на тази зодия можем да срещнем личности, достигнали върхове в разнородни сфери на битието – в музиката, скулптурата, литературата, дизайна. Защото те са творчески характери, които виждат натуралната красота в света и умеят да й предадат форма, достъпна за всеки един.

В заключение ще цитирам думите на любим мой автор, изследовател на човешкия ум и представител на зодия Телец  Румен Чорбаджийски: „Трябва да се виждат нещата такива, каквито са, без да се изопачават или превеждат….Съвършенството е в простотата.“

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп:

                                                                                                         Контакти:

Телефон: +359896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

Facebook: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *