15380418_555894254605477_3673993979134263767_n

Професии, подходящи за зодия ЛЪВ

 

Хората, родени под зодиакалния знак Лъв често са доста успешни в нашия материален свят. Добре усещат мястото си под слънцето и се ориентират от рано в професионалната сфера. Това е знак на волята и действието и ако едино дете Лъв реши, че неговото призвание е да стане космонавт например няма сила, която да го спре да постигне това като възрастен. Най-важното е само детето Лъв да бъде отгледано с любов, защото насилието и агресията могат да парират волята му и като порасне да се превърне в тиранин за близките си или човек с ниска самооценка и комплекси.

Планетата, управител на зодия Лъв е Слънцето и както то е център на нашата Слънчева система и поддържа нейната цялост, така и Лъвът е роден обединител и лидер, който има спосбността да ръководи. Най-много отива на Лъва професия началник, защото притежава благородство, великодушие и индивидуалност. Те могат да бъдат ръководители от всякакъв ранг. Ако демонстрираме уважение към шефа си Лъв ще получим същото към себе си. Съществуват и много Лъвове, които са били комплексирани в детството си и тогава можем да се сблъскаме с прословутият Лъвски егоцентризъм, авторитарност и крайна арогантност.

От Лъвовете излизат прекрасни творци. Те са талантливи създатели на изкуство и дали ще рисуват шедьоври или ще майсторят коледни картички, те ще го правят със същия плам и страст просто, защото ще го правят от сърце. Богатото им въображение е верен спътник по пътя на успеха. Много им подхождат изобретателските професии. Вродената им веселост и желанието им за аплодисменти ги привлича към артистичните професии. Те имат огромна нужда от похвала и сцената е много подходящо поле за изява.

Както Слънцето блести на небето, така и Лъвът „свети“ на театралната или естрадната сцена, на снимачната площадка в киното и именно там се чувства в свои води. От малки Лъвовете мечтаят за почести, слава, възхищение и много болезнено преживяват пораженията. Страхуват се да не сгрешат и никак не обичат да им показвате грешките.

Дори и да работят някаква скучна и „суха“ професия, представителите на царската зодия обезателно ще имат някакво творческо или артистично хоби, в което ще могат да изразят своята уникалност и въображение.

От Лъвовете стават много талантливи бижутери. Благородният метал злато свързваме именно с тази зодия. Лъвът обича да се докосва до златото и дори в ежедневието си никога няма да го видите да носи „дрънкулки“. Бижутата, които ще сложи върху себе си ще бъдат златни, с диамант или рубин.

Препоръчителни за Лъвът са професии, свързни с развлеченията и удоволствията. Изобщо всяка сфера, която носи наслада на хората. Като пример бих посочила професии като сватбен агент, импресарио, режисура, аниматор.

Подходяща е и работа с деца – Лъвът има вродената способност да слезе на нивото на детето, да говори с него като с равен, да се смее и забавлява спонтанно и свободно, искрено по детски. Затова педагогиката също е една от желаните за този огнен знак професии. Дори и да не бъде учител, Лъвът може да ръководи успешно всякакъв вид кражоци или творчески ателиета – за деца или възрастни.

И като заключение мога да добавя, че Лъвовете могат да достигнат върховете във всяка една професия. Важното е само да решат какво желаят, да вложат сърцето си в това и да получат овациите на околните.

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.com или на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

Снимка: Velislava Kovascheva Photography

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *