991-ratio-vremeto2

„Красотата ще спаси света!“, смятат от зодия Везни

За Везните с любов…

„Красотата ще спаси света!“ е казал Йовков и тази сентенция в най-пълна степен може да се отнесе до разбирането за живота на хората, родени под зодиакалния знак Везни. Това са хора, които имат вроден усет към естетиката и от малки държат на външния си вид.

Важно за тях е да изглеждат добре, да се държат изискано и да се появят в обществото не добре облечени за тях е немислимо. В близкото си обкъжение допускат само хора, които отговарят на техните изисквания за баланс и красота.

Това е знак на равновесието и чувството им за справедливост и хармония ги прави добри дипломати. Те имат способността да огледат ситуацията от всички ъгли, да видят всички гледни точки, да изслушат всяко мнение.

Създават впечатление, че са нерешителни и колебливи и донякъде е така именно заради вродената нагласа да видят и двете страни на монетата. Въпреки желанието им да излушат всеки довод решенията си взимат самостоятелно. Просто им е нужно малко повече време за размисъл преди да пристъпят към окончателни действия.

Венера е планетата, управител на зодия Везни, а Венера според астрологията отговаря за емоциите, чувствата. Везните са „влюбени“ в любовта и за тях е много важно да обичат и да бъдат обичани. Те обожават флирта и периода на ухажване, а вече сериозните отношения приемат като рутина и лишени от романтизъм.

Влюбчиви са и имат огромна потребност от партньорски взаимоотношения. Твърдо вярват, че човек има своята половинка и не обичат да бъдат сами. Изразяват чувствата си дискретно, не обичат публичните демонстрации, а любовта за тях е близост, дълбочина, взаимни чувства.

Жените Везни са бижутата на Зодиака – изключително красиви, нежни, любвеобвилни…Обичат комфорта, уюта, разкоша, блясъка, скъпите бижута и затова не са „хапка“ за всяка уста. От малки имат безброй ухажори и от рано владеят изкуството на любовта.

Понякога могат да бъдат и доста капризни и мрънкащи, затова, мъже, заредете се с много търпение ако вашата половинка е Везни. Обичайте я и я обсипвайте с ласки…и подаръци (ако може да са скъпи), а тя ще ви дари с нежност,подкрепа и много наслада.

Те самите знаят как да се наслаждават на живота и сте истински щастливци ако тези „божествени създания“ ви допуснат в живота си. Когато е ядосна жената Везни, няма да ви вдигне скандал, защото ненавижда конфликтите, а ще млъкне нацупено и това мълчание доста „тежи“.

Мъжете Везни са доста възпитани и общуването с тях е истинско удоволствие. Не са агресивни и конфликтни и понякога изглеждат, че лесно се отказват от целите си. Дори и да е така, те се радват на късмет в живота и също както жената Везни, обичат да имат човек до себе си, затова рано сключват брак.

Стремят се към хармония във всяка сфера на живота си и не смятат, че напоритостта и безразсъдния героизъм не са задължителни качества за представителите на мъжкия пол. Харектерно за тях е, че са миролюбиви, дружелюбни, компромисни и не желаят да взимат страна в даден спор.

Като заключение бих споделила, че Везните са хора, които могат да обичат, да видят прекрасното в света и да предадат блясък и красота на всичко, до което се докоснат. И как да не обичаме Везните!

 

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.com или на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

Снимка: Симеон Боев

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *