15317789_555894337938802_5148402771762638160_n

За Лъва с любов

 

Всеки зодиакален знак има център, около който изгражда своя смисъл в живота. Напрмер за Рака това е семейството, за Везните – партньорствата, за Телеца – стабилността на материалните предобивки, за Козирога – кариерата и т.н. Единственият знак, който намира център и основа само в себе си това е Лъвът.

Той намира стабилността в собствената си личност и въпреки, че често го класифицират като егоист, аз смятам, че това е знак, който има способността да твори, съзидава, опознава, блести, постига и достига всичко онова, което е полезно за него и го прави щастлив.

Лъвът вярва в своята уникалност. Той знае с цялото си същетво, че е любимото дете на Господ и дошъл на този свят с уникална мисия. И никой не може да го убеди в обратното. А това реално не е ли най-важното в живота на всеки човек – да се чувства специален и неповторим?!

Лъвовете са огнен знак и всичко онова, което ги кара да действат е страстта, която усещат със сърцето си. Те обичат пламенно, вършат делата си енергично и най-важното е, че не се страхуват да искат. Искат да имат от всичко на този свят и знаят, че го заслужават.

Ако в детството си Лъвът не е бил потискан от него се изгражда великодушен и благороден възрастен, който обича живота, хората и себе си от все сърце. Лъвовете имат висока степен на убеденост и убедителност и ако наистина харесват нещо, ще запалят и околните да го сторят. Това ги прави ненадминати ръководители, талантливи водачи и истински лидери. Наполеон, Александър Велики и много други велики императори са били родени под този зодиакален знак и в това няма нищо чудно.

Пред Лъва стои само неговата небесна мисия и никой не е в състяние да го разубеди, че това не е така. Лъвът е фиксиран знак, което ще рече, че щом е решил нещо, той има постоянството и упоритостта да го сбъдне.

От малки Лъвовете искат да са в центъра на вниманието, да им се възхищават, поощряват. Като цяло не се задоволяват с постигнатото и винаги търсят начини да се развиват, да постигнат почести, слава, престиж и популярност. Както Слънцето стои на небето и огрява цялата Земя, така и Лъва знае, че способностите му заслужават да бъдат видени от всички живи твари. Лъвовете никога не губят вродената си веселост и често са доста артистични.

Страхуват се от обвинения, че грешат. За тях е много важно да са прави и истински страдат ако загубят усещане за вътрешна правота. Важното е да си вярват и да изграждат в себе си стабилност. Трудно се извиняват, но ако го направят това значи, че много държат на вас. Ако имате контакт с Лъв е важно да знаете, че имат много силно чувство за достойнство и ако ги засегнете е възможно да се сблъскате с техния унощожителен гняв. Затова се дръжте уважително с тях. В замяна ще получите силна любов пулсираща от тяхното огромно и добро сърце, способно да обича целия свят…но винаги след себе си.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.com или на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

 

 Снимка: Velislava Kovatcheva Photography

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *