53302290_975535135974718_4825525980464414720_o

Венера в Риби – период на засилена влюбчивост и състрадателност

 

От 27 март до 21 април 2019 година планетата на любовта, красотата и финансите Венера е в зодиакалния знак Риби. Водните Риби внасят допълнителна емоционалност, нежна чувственост и повишена състрадателност на Венера. Очакванията са в този период да засили потребността на хората от близост и споделеност.

Засилва се способността ни да се поставим на мястото на партньора си вместо да го нападаме и обвиняваме. Ставаме емпатични, състрадателни и разбиращи. Възможно е обаче да попаднем в плен на илюзиите и да дадем шанс на изчерпана вече връзка или да сбъркаме съжалението с любовта. Възможно е да се влюбим в някого поради алтруистични причини и с желание да се жертваме за някого, който не заслужава. Затова съветът ми е отново водещ да бъде разума, защото Венера в Риби може да ни претегля с илюзорни обещания за романтика.

Хармоничният аспект на Венера с Юпитер дава възможност за материални придобивки, подаръци, престиж. Особено облагодетелствани от тази звездна комбинация ще бъдат представителите на зодия Риби и Стрелец. Практичните Деви също ще бъдат повлияни от повишената рибешка емоционалност, но като противоположен знак ще им е доста непонятна.

През този период Девите ще чувстват объркани в емоционално отношение и ще имат усещането, че са попаднали в „блато“ – колкото повече действат, още повече затъват. По-добре е много да не мислят и анализират, а да се отпуснат и насладят на любовта такава, каквато е – с малките й несъвършенства.

За творците е прекрасен период да изкарат пари от дейността си. Все пак Венера управлява финансите, а Риби и Нептун свързваме с рисуването, музиката, поезията. Силен период за намиране на нова муза, чувствена и нежна, загадъчна и магнетична. Музата може да жена, цвете, дете или дърво…Формата е без значение. Важно е усещането за любов и чувствена наслада.

Добър период е за залагане на начало на нов творчески проект, защото планетата на реализацията и целите Юпитер от 12 години насам е в собствения си знак Стрелец и засилва у нас желанието да тръгнем самоуверено и вдъхновено по нов път. Венера пък нежно го „подкрепя“ по пътя към целта.

Венера свързваме с модата, красотата, дизайна. На преден план в модата излязат меките, пастелини тонове. Дрехите са с „романтични“ кройки от естествени материи – коприна, памук, лен. Ярките гримове няма да са харесвани, както и нестандартните прически. Цветовете на природата ще навлязат смело в ежедневието – морскосиньо, тюркоазено зелено, нежно розово като на цъфнало прасковено дърво.

Пролетта пуква, събужда се за нов и живот и Венера в Риби ни нашепва, че всичко е любов, нежност и красота.  Споделете я с близките си, отдайте й се и се насладете с всички сетива на този период, за да бъдете радостни  и щастливи! Защото най-нормалното човешко състояние е именно това – на щастие.

Автор: Валентина Радиева-Маренова

За изготвяне на личен хороскоп: vmarenova@gmail.com или на ФБ страницата: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *