Lidl Pomorie Otkrivane

LIDL С 15-ТИ МАГАЗИН ПО ЧЕРНОМОРИЕТО

 

Лидл България с най-много обекти от големите търговски вериги край морето

 

 

На 22 април  отвори врати първият Lidl магазин в град Поморие, с който обектите на веригата в страната вече наброяват 95. Магазинът е и 15-ият по Черноморието, с което Лидл България затвърждава водещата си позиция с най-много магазини от големите търговски вериги край морето, покривайки вече 6 населени места – Варна, Бургас, Балчик, Созопол, Равда и от днес Поморие.

 

„Преди 2 месеца открихме първия си магазин в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, днес отваря врати и първият в Поморие, а до края на годината планираме да имаме и свой обект в Царево. С тези стъпки предоставяме достъп до удобна за пазаруване локация не само на жителите в черноморските градове, но и на гостите през активния сезон, където потребителите могат да се радват на любимите си Lidl продукти и на нашите специални празнични предложения.

В момента нашият Великденски асортимент предлага отличен избор от артикули в продуктовите линии Deluxe и Favorina, които са прекрасно допълнение към разнообразието от стоки за трапезата и дома, с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Lidl PomorieНай-новият Lidl магазин е построен с идея да отговори в максимална степен на изискванията и предпочитанията на потребителите. Той се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, по-прегледна и удобна подредба на стоките, както и с висока енергийна ефективност.

Веригата е подготвила и специални изненади за първите посетители на най-новия магазин. Талони с еднократна отстъпка ще зарадват клиентите в първите две седмици след отварянето на новия обект. Любителите на шоколада ще могат да получат талон за 50% отстъпка на избрани видове шоколад от харесваната линия Fin Carre, а почитателите на италианската кухня – 50% отстъпка за пиците от продуктовата линия Trattoria Alfredo. Повече информация за акцията може да бъде намерена на www.lidl.bg/magazin95.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 95 магазина в 47 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *